Κ. Λέχου: Σέξυ εμφάνιση σε βραδινή έξοδο! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκανε χθες η θεατρική παράσταση” Αχ αυτά τα φαντάσματα” στο θέατρο Βρετανία και το TLife ήταν εκεί.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Άρης Σερβετάλης και η Φαίη Ξυλά!

Η Κατερίνα Λέχου δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης. Η ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Άρη Σερβατάλη στην σειρά, Είσαι το ταίρι μου αλλά και με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη στην πολυσυζητημένη σειρά, Το Νησί.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η Κατερίνα ήταν μια κούκλα με το μαύρο κολάν και τα μάυρα της πέδιλα ενώ διακριτικά δίπλα της ήταν και ο σύντροφός της.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το θεατρικό κείμενο είναι μια ανθρώπινη κωμωδία που έχει στόχο να γελοιοποιήσει τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι το χρήμα είναι η μοναδική λύση για όλα τα προβλήματα στη ζωή, παραβλέποντας την ανάγκη της αγάπης.

Ο Πασκουάλε, ένας άνθρωπος αδύναμος και νικημένος από τη μιζέρια της καθημερινότητας, αφού προσπάθησε μάταια να εξασφαλίσει γι αυτόν και τη γυναίκα του, Μαρία, μια αξιοπρεπή ζωή, καταλήγει να ζει με τεχνάσματα. Μετακομίζει στο αχανές διαμέρισμα ενός ναπολιτάνικου μεγάρου όπου ο ιδιοκτήτης τον αφήνει να μένει χωρίς ενοίκιο, γιατί θέλει να ξορκίσει τις φήμες ότι στο σπίτι κυκλοφορούν φαντάσματα. Αυτός που τελικά κυκλοφορεί είναι ο εραστής της Μαρίας τον οποίον ο Πασκουάλε περνά για ένα φιλάνθρωπο φάντασμα που σκορπίζει σε κάθε του εμφάνιση χρήματα και δώρα.

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More