Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι στην Τζια με τον Ματέο και το ατύχημα με το φουσκωτό!

Η Ελένη Μενεγάκη άργησε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρόλο που έχει αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της από τα τέλη Ιουνίου. Η παρουσιάστρια του Alpha λόγω δικαστικών υποθέσεων παράτεινε την παραμονή της στην Αθήνα αλλά, πριν φύγει για μόνιμες διακοπές στα αγαπημένα της Άχλα στην Άνδρο, απόλαυσε μικρές αποδράσεις με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

Στους σταθμούς τους ήταν η Σίφνος όπου γιόρτασαν την 5η επέτειό τους (διάβασε περισσότερα εδώ) αλλά και η Τζια. Στο τελευταίο νησί μάλιστα η Ελένη είχε κι ένα μικρό ατύχημα με το φουσκωτό της. Στραβοπάτησε και χτύπησε ενώ χρειάστηκε να κάνει ράμματα. Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες με το τραύμα αλλά και με τον γιατρό που την περιποιήθηκε. Δες εδώ!

Στην υπόλοιπη παραμονή του ζευγαριού στο νησί συμπεριλαμβάνονταν μόνο όμορφες στιγμές. Το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με την Espresso, δείπνησαν στο περίφημο εστιατόριο “9 κόρες” στο Βουρκάρι.

Το συγκεκριμένο μαγαζί ειδικεύεται στα θαλασσινά, που είναι αδυναμία της Ελένης, ενώ έχει εξαιρετική θέα το ηλιοβασίλεμα της Τζιας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της διέμειναν στην ίδια περιοχή στο πολυτελές κατάλυμα “Αιγίς Σουίτες”.

Στο ίδιο μέρος βρέθηκε και η Δέσποινα Bανδή μαζί με την δική της παρέα και μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Read More

And More