Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Βόλτα με τη μηχανή στο κέντρο της Αθήνας!

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το πρωί τη Τρίτης ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Ο ηθοποιός είχε… ραντεβού με τους συντελεστές της παράστασης “Αχαρνής” καθώς δόθηκε συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν την πρεμιέρα της Παρασκευής.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου

Έφτασε στο θέατρο Γκλόρια με το αγαπημένο του μέσο μεταφοράς που είναι η μηχανή. “Αισθάνομαι ελεύθερος όταν οδηγώ τη μηχανή μου”, δήλωνε πριν από ένα περίπου χρόνο στο κυπριακό περιοδικό Down Town.

/

“Η μηχανή μου, είναι η προέκτασή μου. Η προηγούμενη μηχανή μου καταστράφηκε και δεν είχα τη δυνατότητα να την αναπληρώσω. Για πρώτη φορά, στα 30 μου, μπήκα στο μετρό. Δεν είχα ξαναμπεί μέχρι τότε”, συνέχισε στην ίδια συνέντευξη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός τον έχει απαθανατίσει να οδηγεί τη μηχανή του στην Αθήνα. Αυτή τη φορά το TLIFE τον συνάντησε την ώρα που πάρκαρε το όχημά του κοντά στο θέατρο.

/

Ο Λεωνίδας είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της πολιτικής κωμωδίας του Αριστοφάνη που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία του Γιάννη Κακλέα. και που μίλησαν στη συνάντησή τους για το έργο που δουλεύουν επί τρεις μήνες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ακόμα τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Άρη Σερβετάλη, Φάνη Μουρατίδη και Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

/

Πρόκειται για μία ενωμένη ομάδα που πήρε το “ρίσκο”, σε αυτές τις δύσκολες μέρε, να ανεβάσει το έργο με αφετηρία το φεστιβάλ της Επιδαύρου και να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Τουλάχιστον μέχρι εκεί που μπορούν να φτάσουν.

Read More

And More