Κατερίνα Λέχου – Μάνος Στρατάκης: Έκλεισαν ένα χρόνο γάμου!

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου και τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, που αυτό το καλοκαίρι έκλεισαν ένα χρόνο ως παντρεμένοι και απόλαυσαν την κάθε στιγμή.
Το γνωστό ζευγάρι, μετά από 6 χρόνια σχέσης, πήρε πέρσι την απόφαση να παντρευτεί στην όμορφη Πάτμο και το φετινό καλοκαίρι γιόρτασε την πρώτη του επέτειο. Ο γάμος τους είχε γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλο που η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός δήλωνε πως ο γάμος δεν ήταν στα σχέδιά της, τελικά αποφάσισε έτσι ξαφνικά να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάνο. Οι δυο τους ένα χρόνο μετά το γάμο τους, είναι στα καλύτερά τους και δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στο θέατρο Βράχων και στην παράσταση “Πέρσες” του Αισχύλου.

Το αντιπολεμικό έργο του Αισχύλου, που, με τον οικουμενικό του λόγο και τις αναλλοίωτες αξίες, διερευνά το θέμα της «ύβρεως», της ανθρώπινης αλαζονείας, της ελευθερίας του ατόμου και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αποτελεί τη φετινή καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ). Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη (με τους Γιάννη Φέρτη, Άκη Σακελλαρίου, Λάζαρο Γεωργακόπουλο κ.α.) και πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δες ποιοι άλλοι πήγαν εκεί:

Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Αρζόγλου

Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χριστίνα Κοντοβά

Κώστας Αρζόγλου, Γιάννης Φέρτης, Σταμάτης Κραουνάκης

Read More

And More