Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο τους! Φωτογραφίες

Σήμερα πήρε το εξιτήριο από το μαιευτήριο και επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και τον γιο τους, η Φαίη Σκορδά. Το TLIFE τους συνάντησε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο “Γαία” και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία.
Η όμορφη Φαίη περίμενε πως και πως να γυρίσει στο σπίτι και να γνωρίσει στον μικρό Γιαννάκη τον αδελφό του, που γεννήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Μιλώντας κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Φαίη είπε: “Είμαι διπλά χαρούμενη. Η ευτυχία που νιώθω είναι μεγάλη. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα”.

Ο μικρούλης που θα πάρει το όνομα Δημήτρης, ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό, είχε βάρος 3 κιλά και 740 γραμμάρια και γέμισε χαμόγελα χαράς την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, όπως είπε και ο ίδιος συγκινημένος ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της γυναίκας του, βρέθηκε μαζί της κατά τη διάρκεια του τοκετού και έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Ενώ, όλα πήγαν καλά, με την Φαίη να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του μαιευτήρα – γυναικολόγου της Θάνου Παράσχου.

Μιλώντας μάλιστα στο Πρωινό Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: “Κατά τη διάρκεια του τοκετού -μπήκα μέσα κι έκοψα τον ομφάλιο λώρο, όπως και στον Γιάννη- είναι ακριβώς ίδια τα συναισθήματα, η ίδια συγκίνηση, το ίδιο κλάμα. Όταν πηγαίναμε για να γεννήσει τη Δευτέρα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Είναι η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, είναι η στιγμή που ο άντρας υποκλίνεται στο μεγαλείο μιας γυναίκας. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα πλούτη, η δόξα, η επιτυχία είναι τελείως μάταια. Όλη η ιστορία στον κόσμο είναι η οικογένειά σου και τα παιδιά σου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος”.

Εκτός από τον σύζυγό της, η Φαίη έχει στο πλευρό της τους γονείς και τον πεθερό της, ενώ η μητέρα της θα παραμείνει στην Αθήνα για να την βοηθήσει όσο καιρό χρειαστεί. Όσο για τον μπέμπη της, όλοι περιμένουν να εμφανιστεί στο σπίτι για να τον πάρουν στην αγκαλιά τους.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More