Γ. Λιάγκας: “Οι τηλεοπτικές σεζόν δεν κερδίζονται με μια εγκυμοσύνη!”

Για τη φετινή σεζόν, τον ερχομό του μωρού του, τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά και τις καυστικές κριτικές του στα πρόσωπα της showbiz μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής που ετοιμάζεται σήμερα για τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού στη Βουλιαγμένη μίλησε για όλους και για όλα.

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και το συμβόλαιο με το Mega, ο Γιώργός Λιάγκας ανέφερε στη συνέντευξή του στο “Down Town”: “Με την Φαίη έχουμε συμφωνήσει προφορικά με το κανάλι μας να συνεχίσουμε για ακόμη μια χρονιά. Αυτό που συζητήσαμε με τη Φαίη είναι ότι ίσως θα πρέπει αυτή να είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά την παρούσα στιγμή αυτό αισθανόμαστε. Ούτε η Φαίη, ούτε εγώ θέλουμε να ταυτιστούν οι τηλεοπτικές μας πορείες. Δεν θέλουμε να γίνουμε ένα τηλεοπτικό δίδυμο εφʼ όρου ζωής”.
Ωστόσο, όσον αφορά εκείνη την περιβόητη φράση “κουράστηκα από το πρωινό”, ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει: “Η οικονομική συμφωνία με το Mega –κι αυτό το λέω για πρώτη φορά– έκλεισε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Όλα αυτά που γράφτηκαν περί τεράστιων μειώσεων ή ότι εμείς κάνουμε παιχνιδάκια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γελούσαμε κι εγώ με τη Φαίη, αλλά και τα στελέχη του Mega… Το “κουράστηκα” που είπα στο ραδιόφωνο είχε να κάνει με την ταλαιπωρία που είχα περάσει εξαιτίας της επέμβασης στην οποία είχα υποβληθεί”.
Τι απάντησε όμως ο γνωστός παρουσιαστής στα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος και στο αν αυτό θα ανεβάσει τα νούμερά της;
Οι τηλεοπτικές σεζόν κερδίζονται από την ουσία του προγράμματος που παρουσιάζεις. Δεν κερδίζονται ούτε με το να είσαι έγκυος ούτε με το να παντρεύεσαι”, είπε.
Ακόμη, για τη σκληρή κριτική του στην Νάντια Μπουλέ ανέφερε: “Αυτή είναι η γνώμη μου. Και μιας και μιλάμε για τη Νάντια Μπουλέ, έχω πει ότι θεωρώ πως είναι ένα ταλαντούχο και όμορφο πλάσμα, που έχει θέση και μέλλον στην τηλεόραση. Είπα όμως ότι ακόμη “ψήνεται”, ότι είναι στα πρώτα της βήματα. Κάποιοι δεν το εκτιμούν αυτό, αλλά είναι η δική μου αλήθεια”.
Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας δηλώνει πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος μετά τον ερχομό του μικρού του γιου. “Αυτοί οι τρεις μήνες ήταν μαγικοί. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ζεις σε ένα σπίτι που μυρίζει μωρουδίλα”, ανέφερε.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί.

Read More

And More