Σκορδά – Λιάγκας: Κάνουν σχέδια για δεύτερο παιδί!

Το όνειρο του Γιώργου και της Φαίης να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδάκια φαίνεται πως δεν είναι μακρινό. Το ζευγάρι που πριν λίγους μήνες απέκτησε ένα πανέμορφο αγοράκι έχει ξετρελαθεί με το μωρό και κάνει σχέδια να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso” το τηλεοπτικό δίδυμο κάνει σχέδια και για δεύτερο παιδί. Η παρουσιάστρια είναι αυτή που θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια και δεν το έκρυψε από την αρχή. “Εγώ παντρεύτηκα για να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά”, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.
Είναι γεγονός πάντως πως η έλευση του μικρού Γιαννάκη έχει αλλάξει τη ζωή του ζευγαριού. Ο χαριτωμένος μπόμπιρας έκανε την γνωστή παρουσιάστρια να βιώσει το μεγαλείο της μητρότητας και τον παρουσιαστή να γεμίσει δάκρυα χαράς με το πρώτο του κλάμα. Όλος ο κόσμος και των δυο κινείται γύρω από τον 3 μηνών γιο τους και όχι άδικα, αφού το μωρό είναι ένα κουκλάκι.

“Το παιδί είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Τώρα λοιπόν αρχίζει να γελάει, με αναγνωρίζει, του μιλάω, του λέω “Γιαννάκη μου” και μου γελάει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να μιλάς μαζί του”, εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στην τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του.

Οι τρεις τους, μάλιστα, έκαναν πριν λίγες μέρες τις πρώτες τους διακοπές ως οικογένεια στην Ελούντα. Το γνωστό ζευγάρι μαζί με το μωράκι τους πέρασαν λίγες στιγμές ηρεμίας κι χαλάρωσης στην Κρήτη και απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τους εκλεκτούς μεζέδες του νησιού.

Η χαρά και η ευτυχία που ένιωσαν αυτές τις μέρες μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν εξαγοράζεται με τίποτα. Οι δυο τους φαίνεται πως πράγματι σχεδιάζουν να κάνουν σύντομα ένα ακόμη παιδάκι, χωρίς όμως να βάζουν συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς όπως πιστεύει και η Φαίη αν είναι θέλημα Θεού θα έρθει το μωρό.

Read More

And More