Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: “Με έδερνε ο άντρας μου”

Μια αποκάλυψη που σοκάρει έκανε διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης από πρώην σύζυγό της. Ο λόγος για την Μαίρη Λίντα η οποία εξομολογείται στο περιοδικό ΕΓΩ! τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τα συναισθήματά της.

“Όπως όλες οι γυναίκες που τις χτυπά ο σύντροφός τους. Τι μπορούσα να κάνω; Ειδικά ο δεύτερος σύζυγός μου, ήταν σκληρός μαζί μου. Ο τρίτος ήταν ένα μάλαμα και εκεί έκανα μεγάλο λάθος που χώρισα”, εξηγεί η Μαίρη Λίντα.

Είναι μία γυναίκα που η ιστορία της μοιάζει με πάρα πολλών άλλων γυναικών. Εκείνη δεν θα άφηνε ποτέ το παιδί της χωρίς πατέρα, δεν θα έφευγε αλλά δεν άντεχε άλλο.

“Την πολύ κακή του συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα “χρυσό βραχιόλι” στο χέρι μου, τη δουλειά μου. Είπα: “Δεν έχω ανάγκη. Γιατί να κάθομαι να δέχομαι αυτό τον εξευτελισμό; Δεν γίνεται να τρως ξύλο για το τίποτα. Δεν είμαστε ζώα. Με κακοποιούσε κάθε τρεις και λίγο. Έφυγα και μεγάλωσα το παιδί μου με αξιοπρέπεια” , συνεχίζει η ίδια.

Έχει συγχωρήσει τον πρώην σύντροφό της μετά από όλα αυτά; “Δεν συγχώρεσα ποτέ τις πράξεις του.” Αυτό φυσικά είχε επίπτωση και στην σχέση του με την κόρη τους. “Η κόρη μου είναι πολύ κοντά μου. Δεν έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα της. Εγώ θα ήθελα να έχουν σχέσεις, αλλά δεν γίνεται”, εξομολογήθηκε.

Read More

And More