Σκληρή παρέμβαση Δημήτρη Λιγνάδη στην κόντρα Διαβάτη – Ρουβά!

Και η “κόντρα” που ξέσπασε ανάμεσα στην Χρυσούλα Διαβάτη και τον Σάκη Ρουβά… συνεχίζεται, με ηθοποιούς και καλλιτέχνες να παίρνουν θέση. Ανάμεσά τους και ο σκηνοθέτης από τις Βάκχες Δημήτρης Λιγνάδης που τάσσεται υπέρ του… Σάκη!
Με ένα μήνυμά του στο Facebook, ο γνωστός καλλιτέχνης μιλά για την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και για την… αστυνομία θεάτρου!
“Βρίσκω, όμως, ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ την πρόταση για Αστυνομία θεάτρου!!! Μήπως γνωρίζει κανείς ποιοι και πόσοι θα την απαρτίζουν, τι προσόντα και εφόδια απαιτούνται και πότε γίνονται οι αιτήσεις;”, είπε και συμπλήρωσε: “Γιατί σκέφτομαι, σε μια βδομάδα, με το που θα ανεβάσω το ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΗ, στο Εθνικό -εαν, φυσικά, δεν έχω φυλακισθεί από εκείνη ως τότε-να ενταχθώ στο δυναμικό της και να ξεκινήσω καλλιτεχνικές επιχειρήσεις ΣΚΟΥΠΑ(με φαράσι και τσόκαρα)!!! Λέω μάλιστα να κάνω αρχή συλλήψεων, με τους ημιμαθείς κουλτουριάρηδες, τους δήθεν ηθικολόγους, τους μίζερους, τους ασχημολάγνους και, το κατιναριό! Άκουσα πως έχει ήδη διαμορφωθεί σχετική πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών”.
Δες το κείμενο που έγραψε στο Facebook:

Read More

And More