H Lindsay Lohan και πάλι στην Ελλάδα – Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο

Η Lindsay Lohan επέστρεψε στην Ελλάδα! Το “κακό” κορίτσι του Hollywood ταξίδεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις

Φαίνεται πως οι ξέφρενες διακοπές της το περασμένο καλοκαίρι της άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και αποφάσισε να επισκεφτεί ξανά το κοσμοπολίτικο νησί.

This is where you chill!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις


Η 29χρονη ηθοποιός είχε και μία ευχάριστη συνάντηση κατά την παραμονή της στο νησί των Ανέμων και μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram.


Σε κάποια από τις βραδινές τις εξόδους στα στέκια της Μυκόνου διασκέδασε μαζί με τον αγαπημένο της Mario Testino. Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος έχει έρθει στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους. Δες εδώ! Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Έλληνας τραγουδιστής θεωρείται σχεδόν μόνιμος κάτοικος του νησιού αφού διατηρεί σπίτι εκεί και ταξιδεύει με μεγάλη συχνότητα.

Πέρα όμως από τα κλαμπάκια του νησιού και τις βόλτες στα σοκάκια, η Lindsay απόλαυσε και βουτιές στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων. Άλλωστε και πέρυσι το καλοκαίρι είχε ευχαριστηθεί τον ήλιο και τη θάλασσα και μάλιστα είχε επιδοθεί και σε θαλάσσια σπορ.

Read More

And More