Μια γυναίκα νεκρή και 19 τραυματίες από ατύχημα σε συναυλία των Linkin Park

19 άτομα τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν κατέρρευσε σκαλωσιά, λίγο πριν την έναρξη συναυλίας των Linkin Park, στο Κέιπ Τάουν.

Περίπου 45.000 άνθρωποι παρακολούθησαν την συναυλία του γνωστού αμερικανικού συγκροτήματος στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία, λόγω ισχυρού ανέμου κατέρρευσε η σκαλωσιά πάνω στην οποία υπήρχε διαφημιστική πινακίδα, έξω από το στάδιο που θα πραγματοποιούνταν η συναυλία, και ενώ είχε συγκεντρωθεί κόσμος.

Τη “βαθιά τους λύπη και την ανησυχία τους” για τους τραυματίες, καθώς και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της γυναίκας που έχασε τη ζωή της, εξέφρασαν οι Linkin Park μέσω της σελίδας τους στο facebook. To περίεργο είναι ότι το συγκρότημα ενημερώθηκε για το δυστύχημα μετά το τέλος της συναυλίας.



Συγκεκριμένα έγραψαν στο facebook:

“Μετά τη συναυλία μας απόψε στο Cape Town Stadium, ενημερωθήκαμε ότι πολλά άτομα τραυματίστηκαν εξαιτίας της κατάρρευσης μιας διαφημιστικής αφίσας στον χώρο στάθμευσης, έξω από το γήπεδο.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε την βαθιά μας λύπη και την ανησυχία για τους τραυματίες και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της γυναίκας που έχασε τη ζωή της μετά από τους τραυματισμούς της.

Αν και δεν είχαμε καμία σχέση με τον φορέα που ήταν υπεύθυνος για την ανέγερση της διαφημιστικής αφίσας, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ασφάλεια των θαυμαστών μας και οι σκέψεις μας είναι σε όλους εκείνους που επλήγησαν από αυτή την τραγωδία. “

Read More

And More