Άντα Λιβιτσάνου: Party γενεθλίων με τους διάσημους φίλους στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Τα γενέθλιά της γιόρτασε με ένα ξεχωριστό party η Άντα Λιβιτσάνου. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα άνοιξε το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα και δημιουργεί καθημερινά μικρούς γλυκούς “πειρασμούς” γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Blender Gallery στα νότια προάστια. (Δες εδώ την Άντα στο ζαχαροπλαστείο της)

/

Στη βραδιά για να της ευχηθούν βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της. Ανάμεσά τους ήταν η Βίκυ Κάβουρα, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Κρυσταλλία, η Σοφία Κουρτίδου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Στρέπκος από τους Celebrity Skin.

/

Μαζί με την Άντα όμως, γιόρτασε τα γενέθλιά του και ο καλός της φίλος και γνωστός διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος. Μάλιστα, επειδή και οι δυο είναι Λέοντες στο ζώδιο, η τούρτα που έφτιαξε η Άντα για τα γενέθλιά τους είχε πάνω ένα λιονταράκι.

/

Με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση, η γνωστή ηθοποιός υποδέχτηκε τους φίλους και λίγους συγγενείς της στη γκαλερί, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της στέκια καθώς εκεί έχει κάνει και live εμφανίσεις.

/

Η τούρτα υπερπαραγωγή, φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ όλοι οι καλεσμένοι φόρεσαν μικρά στεματάκια που έγραφαν “Happy Birthday” και μπήκαν αμέσως στο εορταστικό mood.

/

Δες φωτογραφίες:

Θωμαΐς Ανδρούτσου, Σοφία Κουρτίδου, Άντα Λιβιτσάνου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Τσάβαλου
/

Βίκυ Κάβουρα
/

Άντα Λιβιτσάνου, Σοφία Κουρτίδου
/

Κρυσταλλία, Άντα Λιβιτσάνου, Σοφία Κουρτίδου
/

Κατερίνα Τσάβαλου
/

Άντα Λιβιτσάνου, Γιώργος Μουλίνος
/

Σοφία Κουρτίδου
/

Δημήτρης Στρέπκος, Άντα Λιβιτσάνου
/

Κατερίνα Τσάβαλου, Κρυσταλλία, Δημήτρης Στρέπκος, Άντα Λιβιτσάνου
/

Κατερίνα Τσάβαλου
/

Κρυσταλλία
/

/

/

Read More

And More