Λόη – Μαδιάς: Αγκαλιά στη Χίο! Δες φωτογραφίες

Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα θέλησαν να περάσουν η Βάσια Λόη και ο αγαπημένος της Νικόλαος Μαδιάς, στον τόπο καταγωγής του, την Χίο! Το γνωστό ζευγάρι έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια του νησιού και απόλαυσε τον έρωτά του.

Ο Νικόλαος και η Βάσια, που παντρεύτηκαν πέρσι το καλοκαίρι φαίνεται πως πέρασαν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος, κάνοντας διακοπές στα ελληνικά νησιά. Μετά τη Σκιάθο, οι δυο τους βρέθηκαν στη Χίο με το πολυτελές σκάφος τους, ενώ, στη συντροφιά τους βρίσκονταν ο αδελφός του Νικόλαου Μαδιά μαζί με την σύντροφό του.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Hello!” κατά την διάρκεια της παραμονής τους στη Χίο όλοι μαζί επισκέφθηκαν τις αγαπημένες τους παραλίες και απόλαυσαν τις βουτιές στη θάλασσα αλλά και την ηλιοθεραπεία.

Τα απογεύματα συνήθως τα αφιέρωναν σε βόλτες χέρι-χέρι και η παρουσιάστρια δεν ξεχνούσε να προμηθευτεί καθημερινά εφημερίδες και περιοδικά για την ενημέρωσή της. Όσο για τα βράδια, αυτά τα αφιέρωναν σε βόλτες στα παραδοσιακά ταβερνάκια για να γευτούν ψαρικά μαζί με τους καλούς τους φίλους!

Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More