Η φωτογράφιση της J. Lopez που δεν θα ενέγκρινε ο M. Anthony!

Κάποιες γυναίκες του Hollywood προσπαθούν να προμοτάρουν στα περιοδικά τους χωρισμούς τους ώστε να φαίνται η διαθέσιμότητά τους… Η Jennifer Lopez όμως δεν χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο αφού μία sexy φωτογράφιση απλά αρκεί!

Έτσι φορώντας μόνο μία γούνα κια ψηλοτάκουνα, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vanity Fair κι επέστρεψε δυναμικά στο club των ελεύθερων…

Η 42χρονη Jennifer είναι μόλις δύο εβδομάδες χωρισμένη από τον Marc Anthony. To ζευγάριυπήρξε για 7 χρόνια παντρεμένο και μαζί έχουν δυό παιδιά, τα 3χρονα διδυμάκια τους. H sexy τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό για τον χωρισμό της.

“Δεν είναι ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου παλιά. Πολλές φορές όμως δεν αντιλαμβανόμαστε ότι κάνουμε συμβιβασμούς. Αν αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για σένα ή δεν σου συμπεριφέρεται σωστά ή ότι δεν κάνει αυτό που είναι σωστό για τον ίδιο, και παρ’ όλα αυτά παραμένει, τότε δεν κάνεις το σωστό για τον εαυτό σου. Αγαπώ αρκετά τον εαυτό μου γι’ αυτό και αποφάσισα να φύγω τώρα!”

H Lopez αναφέρει επίσης ότι προπάθησαν με τον Marc να κάνουν καλύτερο το γάμο τους αλλά… “Μερικές φορές μπορεί να μην λειτουργήσει- και αυτό είναι λυπηρό. Αλλά παραμένω αισιόδοξη αναφορικά με τον έρωτα και την αγάπη. Πιστεύω στην αγάπη”.

Όσο για τον πρώην σύζυγό της, προσθέτει: “Πάντα θα σέβομαι τον Marc ως τραγουδιστή και performer”, τονίζοντας μάλιστα πόσο άψογα έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά. “Θα είναι πάντα στις ζωές μας. Πάντα θα έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου ως ο πατέρας των παιδιών μου”.

Read More

And More