Loreen: Το ασχημόπαπο που έγινε… κύκνος και σάρωσε στη Eurovision! Δες φωτογραφίες

Το μόνο σίγουρο στο μυαλό όλων στo φετινό διαγωνισμό της Eurovision ήταν ότι το μελαχρινό κορίτσι από τη Σουηδία που η σκηνική της παρουσία μας θύμισε έντονα την Bjork, θα ήταν η μεγάλη νικήτρια!

Έτσι κι έγινε! Η 28χρονη Loreen “σάρωσε”. Συγκέντρωσε 372 βαθμούς και στέφθηκε βασίλισσα της Eurovision 2012!

Η Loreen γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1983 στη Στοκχόλμη και είναι Μαροκινής καταγωγής. Πρωτοεμφανίστηκε, όταν το 2004 έλαβε μέρος στο σουηδικό Pop Idol.To 2011 έλαβε μέρος στο Melodifestivalen, με το τραγούδι My Heart is Refusing Me, με το οποίο κατόρθωσε να φτάσει έως το στάδιο της δεύτερης ευκαιρίας.

Εκεί λοιπόν, στην εμφάνισή της στο Fran Idol όπως λέγεται το show ομολογούμε ότι πάθαμε ένα μκρό σοκ από την εμφάνιση της 20χρονης τότε Loreen! To κορίτσι με τα παραπάνω κιλάκια και τα άφρο μαλλιά δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με την στυλάτη και με άποψη τραγουδίστρια που είδαμε στη Eurovision. Eντελώς αγνώριστη! Το μόνο που έχει μείνει ίδιο από τότε είναι η φωνάρα της. Στο show κατέλαβε την τέταρτη θέση και ξεκίνησε η καριέρα της στη Σουηδία.

Θα την αναγνώριζες; Σίγουρα όχι! Στο επίσημο προφίλ της στο facebook βρήκαμε και αυτή τη φωτογραφία από τα παλιά

Τελικά το στυλ και τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και η αλλαγή τους μπορούν να μεταμορφώσουν μια γυναίκα από ασχημόπαπο σε πριγκίπισσα!

Η Loreen,Lorine Zineb Noka Talhaoui όπως είναι το κανονικό της όνομα, δηλώνει μοναχικός άνθρωπος και όπως έχει πει η ίδια δεν έχει καλή σχέση με την τεχνολογία… Θαυμάζει την Bjork και αυτό φάνηκε στη σκηνική της παρουσία..

Πάντως όπως όλα δείχνουν το μέλλον της φαίνεται λαμπρό στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας

Δες εδώ την …αγνώριστη Loreen σε εμφάνισή της στο Fran Idol

Read More

And More