H Νίνα Λοτσάρη υποδέχτηκε τους φίλους της στο Casablanca! Το TLIFE ήταν εκεί

Η Νίνα Λοτσάρη παρουσιάζει μία μουσικοθεατρική παράσταση – υπερθέαμα στο Casablanca Music Hall. Μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, τον Παντελή Καναράκη και τον Patrick που γνωρίσαμε από το X-Factor.

H γνωστή show woman μας μαθαίνει το “Bla Bla & Cha Cha Cha” καθηλώνοντας το κοινό με την ερμηνεία της! Ο Κρατερός Κατσούλης αναλαμβάνει το μπλά μπλά και όταν ο Κρατερός μιλάει όλοι σταματούν.

Ο Παντελής Καναράκης θέλει να μιλήσει κι αυτός και αναγκαστικά τον αφήνουμε. Ενώ, ο Patrick Guibert και να ήθελε να μιλήσει δεν θα του το κάναμε το χατίρι (γιατί μας ζάλισε στις πρόβες με τα “γαλλικά” του), οπότε θα τραγουδήσει μόνο.

Το TLIFΕ είχε βρεθεί στην πρεμιέρα της παράστασης και διαπιστώσαμε ότι έχει πολύ μουσική, χορό, θέαμα και φυσικά μπλα μπλα.Υπάρχουν χορευτές, ακροβάτες, Τούρκοι πρωταγωνιστές, εξωτικά ζώα… και γενικά ότι παραπέμπει σε τσίρκο.

Η απήχηση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα οι φίλοι της πρωταγωνίστριας να γκρινιάζουν συνεχώς ότι δεν μπορούν να βρουν τραπέζι. Έτσι, οργάνωσε μια βραδιά μόνο για φίλους και όλοι έσπευσαν να την τιμήσουν!

Δες φωτογραφίες:


Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης φέτος συνεργάζεται στο θέατρο με τον Κρατερό


Αννίτα Ναθαναήλ, Ρέα Τουτουντζή


Χριστίνα Αλεξανιάν, Ζέτα Δούκα


Λίτσα Πατέρα


Γιώργος Μεσσσάλας


Ρέα Τουτουντζή


Θανάσης Ευθυμιάδης με την σύζυγό του Άννα Ντιμιτρίεβιτς


Σόφη Πασχάλη


Ανάμεσα στη Σόφη Πασχάλη και τον σύντροφό της, ο σύζυγος της Νίνας Λοτσάρη


Μάρθα Καραγιάννη


Τάσος Χαλκιάς


Βασιλική Ανδρίτσου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος


Θωμάς Παλιούρας, Έλενα Κρίτα


Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Νίκος Μουρατίδης

Read More

And More