Ν. Λοτσάρη: ”Δεν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους.” Σε ποιους αναφέρεται;

Η Νίνα Λοτσάρη και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Σκορδάλης, αναμένουν την άφιξη του τέταρτου μέλους της οικογένειάς τους και διανύουν για μια ακόμη φορά μια πολύ όμορφη περίοδο. Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοσδικό ”ΟΚ!”, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την κρίση στο γάμο, το δεύτερο παιδάκι που περιμένουν, και μάλιστα η Νίνα αποκάλυψε ότι βρίσκεται ήδη στον 5ο μήνα κύησης, καθώς κι ότι η κορούλα της, Νεφέλη Δέσποινα, ζητούσε συνεχώς από τους γονείς της ένα αδελφάκι.

Το φύλο του παιδιού
”Ό,τι και να είναι, είναι καλοδεχούμενο. Με την Νεφέλη ανακάλυψα ότι τα κορίτσια είναι πολύ αγαπησιάρικα και έχουν στο DNA τους την αίσθηση της φροντίδας. Αν πω στη Νεφέλη: Αγάπη μου, δώσε μου ένα ποτήρι νερό”, θα τρέξει να μου το φέρει, οπότε και 5 κόρες να είχα, δεν θα κανένα πρόβλημα. Από την άλλη, με ιντριγκάρει να δω πώς είναι να μεγαλώνεις ένα αγοράκι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα μου βγει Σκορπιός! (γέλια)”

Είναι 9 χρόνια με τον Κωνσταντίνο, αλλά η κρίση δεν ήρθε στο τέλος της 7ετίας
”Εμείς είχαμε φαγούρα κάθε χρόνο, δεν περιμέναμε την 7ετία. (γέλια) Θεωρώ ότι είναι απόλυτα υγιές σ’ ένα ζευγάρι να υπάρχουν στιγμές κρίσης. Αλλιώς είναι μια αδιάφορη σχέση. Το θέμα είναι να εκτονώσεις αυτή την ένταση που νώθεις και να μην τα μαζεύεις όλα μέσα σου. Επειδή είμαστε μαζί και στη δουλειά, θα τσακωθούμε κυρίως πάνω σε θέματα δουλειάς. Αλλά ό,τι κι αν συμβεί, θα φροντίσουμε να το λύσουμε ή στο καμαρίνι ή στο αυτοκίνητο. Ποτέ δεν το μεταφέρουμε σπίτι!”

Ο Χάρης Ρώμας και ο Μέμος Μπεγνής, δεν μίλησαν με τον καλύτερο τρόπο για την συνεργασία τους, μαζί της

”Πιστεύω ότι δεν αναφέρονταν σ’ εμένα άμεσα, ίσως ήθελαν να μου ρίξουν το μπαλάκι. Θεωρώ ότι, αν είχαν κάποιο πρόβλημα, αυτό θα ήταν με την παραγωγή, τη σκηνοθέτρια και όχι μ’ εμένα, γιατί υπήρχε ένας ολόκληρος θίασος 35 ατόμων που δεν θα μπορούσαν να υποστηρίξουν αυτά που ειπώθηκαν. Για μένα ήταν μια υπέροχη συνεργασία γιατί αυτό ένιωθα όταν ήμουν πάνω στη σκηνή.

Τώρα αν κάποιοι άλλοι ένιωθαν κάτι άλλο κι εγώ δεν το έβλεπα, ή είμαι χαζή ή εθελοτυφλούσα. Αν με ρωτούσες πριν ειπωθούν αυτά που ειπώθηκαν, αν θέλω να ξανασυνεργαστώ μαζί τους, θα σου απαντούσα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. …Από τη στιγμή όμως, που γνωρίζω τα συναισθήματά τους για μένα, δεν θα μπορούσα να ξανασυνεργαστώ μαζί τους.”

Τα στοιχεία της Νίνας που εκνευρίζουν τον Κωνσταντίνο και το αντίθετο

Νίνα: ”Ο Κωνσταντίνος είναι τόσο ευφυής που μπορεί να σε πείσει με επιχειρήματα ότι ο ήλιος είναι πράσινος.”
Κων/νος: ”Αυτό λέγεται πειθώ και διπλωματία!”
Νίνα: ”Επίσης, είναι φοβερά αναβλητικός και αναποφάσιστος. Είναι και Δίδυμος με Ωροσκόπο Ζυγό, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι σαν να ζω με 4 άντρες ταυτόχρονα. (γέλια)
Κων/νος: ”Η Νίνα είναι ένας πολυσύνθετος άνθρωπος που έχει πάντα τη δική της άποψη και ένα ισχυρό εγώ που μπορεί να το εκφράσει με έντονο τρόπο. Αυτό όμως, που μ’ εκνευρίζει πραγματικά, είναι που όταν πάμε να κοιμηθούμε το βράδυ, θέλει πάντα ν’ αφήνει την τηλεόραση ανοιχτή!”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More