Νίνα Λοτσάρη: “Θα σκυλιάσω αν μου δώσει ο άντρας μου δικαίωμα!”

Η Νίνα Λοτσάρη μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων την σχέση με τον σύζυγό της και το πώς βλέπει τον εαυτό της σαν μητέρα…

Ο σύζυγος της ήθελε τον διάδοχο; “Ναι, όπως κάθε άντρας, αλλά δεν του έκανα το χατίρι”, είπε χαρακτηριστικά στη “Real News”.
Πώς θα περιέγραφε την Νίνα ως μαμά; “Για το μόνο που θα περιαυτολογούσα είναι για το τι μαμά είμαι. Πραγματικά είμαι υπέροχη μαμά, μιας και έχω απίστευτη επικοινωνία με τα παιδιά μου. Για τη μεγάλη μου κόρη της Νεφέλη που είναι 6,5 χρονών είμαι πολύ περήφανη για το πως έχει μεγαλώσει, καθώς είναι δοτική, γεναιώδορη και καθόλου εγωκεντρική, Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που ανταπεξήλθα ως εργαζόμενη μητέρα”, ανέφερε.

Σε 9 χρόνια σχέσης επιβιώνει ο έρωτας; “Από τη στιγμή που σταματάει ο έρωτας παίρνεις διαζύγιο. Αν χαθεί, απλά συμβιώνεις με τον άλλον. Περνάς και τη φάση της συμβίωσης, τα πέρνας όλα μέσα σ’ έναν γάμο αλλά αν δεν υπάρχει μια σπίθα αναμμένη καλύτερα να ζείς με τον αδερφό σου” αποκάλυψε.
Η Νίνα αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου που ήρθε μέσα σε 20 ημέρες από την γνωριμία τους: “Ο άντρας μου είναι πολύ παρορμητικός ό,τι του έρχεται το λέει. Μπορεί να μην το εννοούσε και να το είπε μέσα στον ενθουσιασμό του, αυτό θα έχω να το λέω. Εκεί που τρωγάμε ξαφνικά μου ρίχνει ένα θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Και είπα κι εγώ ας του ρίξω ένα ναι”.
Την ζηλεύει; “Δεν ζηλεύει γιατί είμαστε μαζί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Δεν είχαμε ποτέ τέτοια θέματα, αλλιώς δεν θα τον παντρευόμουν. Δεν υπάρχει αληθινή αγάπη αν δεν υπάρχει αλήθεια σ’όλα”, εξομολογήθηκε.

Εκείνη τον ζηλεύει; “Θα σκυλιάσω αν αυτός μου δώσει διακαίωμα, όχι αν το κοιτάξουν άλλες γυναίκες. Αν τον φλερτάρουν απλώς θα νιώσω πολύ κολακευμένη”, κατέληξε.

Read More

And More