Λ. Γιώρκας: “Για ‘μένα ξεκινά κάτι που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου!”

Βαλίτσες για τη Γερμανία θα ετοιμάσει ο Λούκας Γιώρκας με τον Stereo Mike που θα μας εκπροσωπήσουν στη φετινή Eurovision. Ο νεαρός τραγουδιστής από την Κύπρο με το ξεχωριστό ζεϊμπέκικο, μίλησε λίγο μετά το τέλος της χθεσινής βραδιάς.

“Είμαι ευτυχισμένος. Για εμένα ξεκινά κάτι που δεν έχω ξαναζήσει μέχρι σήμερα στη ζωή μου και μπορεί να μην το ξαναζήσω και ποτέ”, δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του ελληνικού τελικού της Eurovision, ο νικητής Λούκας Γιώρκας.
Ο νεαρός καλλιτέχνης συμφωνεί με όσους υποστηρίζουν ότι το ζεϊμπέκικο αποτελεί ύφος τραγουδιού που δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στο μουσικόφιλο κοινό της Ευρώπης και ίσως οι περισσότεροι να μην το καταλάβουν. Παρόλα αυτά, είναι πολύ αισιόδοξος και δηλώνει έτοιμος να προωθήσει το τραγούδι του με τον καλύτερο τρόπο. “Το πρώτο μέλημά μας είναι να δώσουμε το μήνυμα προς τα έξω του τί ακριβώς εκπροσωπεί το κομμάτι και εν ολίγοις τί είναι ζεϊμπέκικο”, είπε στην κάμερα της “Πρωινής Μελέτης”, προσθέτοντας ότι αισθάνεται ευχαριστημένος από τον εαυτό του και την εμφάνιση που πραγματοποίησε.
“Και ευχαριστημένος είμαι και η ομάδα μου με στήριξε πάρα πολύ. Εμείς σίγουρα το χαρήκαμε, ο σκοπός είναι να το χαρεί τώρα και ο κόσμος”.

Ακόμη, ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Γιώργο Λύρα, ο οποίος ευθύνεται κατά κάποιο τρόπο για το συγκεκριμένο τραγούδι. Εκείνος επέμενε για την συμμετοχή του Λούκας με το κομμάτι αυτό. “Αυτός ο άνθρωπος έχει πολλά να δώσει”.
Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και οι γονείς του νεαρού τραγουδιστή. “Του εύχομαι να μείνει έτσι όπως είναι, απλός, και να κάνει πάντα αυτό που του αρέσει”, δήλωσε η μητέρα του, ενώ την γνώμη του για το διαγωνισμό εξέφρασε ο πατέρας του: “Είμαι πολύ περήφανος και ελπίζω να πάει καλά, το θέλω και το εύχομαι, απλά στην Eurovision μετράνε κι άλλα πράγματα. Υπάρχουν και πολιτικά θέματα, οπότε εγώ απλά ελπίζω να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Read More

And More