Ποιοι celebrities βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας ”Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά”;

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του Νίκου Περάκη, “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά”.

Ο Σταυρακομαθιακάκης – μετά την μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενής του 12χρονης ορφανής πακιστανής Noori – εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και, ακολουθώντας τα ίχνη της, εισβάλλει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα. Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali.

Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η πρώην του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.

Ορφέας Αυγουστίδης, Νίκος Περάκης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ράσμι Σούκουλη, Ελευθερία Κόμη, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, οι πρωταγωνιστές Ορφέας Αυγουστίδης, Βίκυ Καγιά, Στέλιος Ξανθουδάκης, Ιωάννης Παπαζήσης, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Τζένη Θεωνά, Ελευθερία Κόμη και Ράσμι Σούκουλη, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος έγραψε την μουσική της ταινίας, καθώς και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που ερμηνεύει το τραγούδι “Αξίζω” για την ταινία.

Περίπου 2000 καλεσμένοι γέμισαν τις αίθουσες του ODEON KOSMOPOLIS, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Κώστας Βουτσάς, Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Μάνος Γαβράς, Ρέα Τουτουντζή, Νίκος Κριθαριώτης, Αποστόλης Τότσικας, Κώστας Αποστολάκης, Πέτρος Τατσόπουλος, Ηλίας Κοκοτός, Βάσω Λασκαράκη, Διονύσης Φωτόπουλος, Μανούσος Μανουσάκης, Λόλα Νταϊφά, Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Βίκυ Καγιά, Ορφέας Αυγουστίδης

Στο πάρτυ που ακολούθησε, οι προσκεκλημένοι ευχήθηκαν στον Νίκο Περάκη και σε όλους τους συντελεστές, να σπάσουν το εισπρακτικό ρεκόρ που κρατάει εδώ κι έξι χρόνια η ταινία “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο“, ως η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά.

Βίκυ Καγιά, Τζένη Θεωνά, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ορφέας Αυγουστίδης, Νίκος Περάκης, Jan Cornet

Read More

And More