MAD VMA 2014: Όλα όσα έγιναν στα backstage! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μια βραδιά με πολύ μουσική, hot εμφανίσεις στη σκηνή και πολλές εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και την 11η απονομή των Mad Video Music Awards. Το TLIFE ήταν εκεί, “τρύπωσε” στα παρασκήνια και σου εξασφάλισε καρέ καρέ όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες.
Τα backstage του event ήταν γεμάτα κόσμο, χορευτές, μουσικοί, make up astists, στιλίστες, αλλά και πολλοί λαμπεροί καλλιτέχνες ετοιμάζονταν πυρετωδώς για την εμφάνισή τους on stage. Άλλοι έτρεχαν, άλλοι ήταν χαλαροί και άλλοι το διασκέδασαν ποζάροντας αγκαλιά με τους φίλους και τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους – που τους περίμεναν στην είσοδο.

Εκεί συναντήσαμε την Μαίρη Συνατσάκη, που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους σέξι χορευτές του Γιώργου Μαζωνάκη και να κάνει ένα τατουάζ -καρδούλα στο μπράτσο του ενός από αυτούς.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΆ ΤΩΝ MAD VIDEO MUSIC AWARDS

Λίγο πιο πέρα η Μαρία Μπεκατώρου με την λευκή τουαλέτα της, ετοιμαζόταν για τη σκηνή των Mad VMA έχοντας στο πλευρό της τον Κώστα Δόξα, σε ρόλο Αζίς.

Η Δούκισσα Νομικού με πιο ροκ εμφάνιση, ανέβηκε στη σκηνή με κράνος, leather jacket και μια παραγγελία σουβλάκια, βαδίζοντας στα χνάρια της βραδιάς των Oscars με την Ellen DeGeneres και τις πίτσες.
Με άρωμα Μπρούσκο, στα backstage είδαμε τον Ανδρέα Γεωργίου με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, αλλά και τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Παναγιώτη Μουζουράκη σε ρόλους έκπληξη.

ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις on stage ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, που μας εντυπωσίασε και παρασκηνιακά με τη σέξι εμφάνισή της. Έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, η Δέσποινα έκλεψε τις εντυπώσεις, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

Μαίρη Συνατσάκη

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Κατερίνα Στικούδη

Διονύσης Σχοινάς

Μαρία Μπεκατώρου

Γιώργος Καπουτζίδης

Πάολα

Demy

Θέμης Γεωργαντάς

Λάκης Γαβαλάς

Η φωτογραφία του Λάκη από τον Θέμη Γεωργαντά

Courtney Parker

Κώστας Δόξας

Antonella και Teo Tzimas από τους Kings

Δούκισσα Νομικού

Ράνια Θρασκιά, Χριστίνα Πολίτη

Μιχάλης Τσαουσόπουλος

Boys and Noise

Ελένη Χατζίδου, Τρύφωνας Σαμαράς

Josephine

Stan με τους μικρούς θαυμαστές του

Διάβασε επίσης:

Read More

And More