Η Madonna αποστειρώνει τα ρούχα της ύστερα από κάθε εμφάνιση, από φόβο για… κλοπή DNA!

H προστασία μιας βασίλισσας είναι το Α και το Ω! Ακόμη κι όταν πρόκειται για την βασίλισσα της pop! Μήπως όμως αυτή τη φορά η Madonna ξεπέρασε κάθε λογική; Σύφμωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η διάσημη τραγουδίστρια έχει ζητήσει να γίνεται αποστείρωση σε όλη της την γκαρνταρόμπα μετά από κάθε show. Βρε μπας και το MDNA – όπως δηλαδή τιτλοφορείται το νέο της άλμπουμ – δεν είναι τυχαίο;

Αν και δεν είναι απόλυτα κατανοητός ο λόγος που έχει ζητήσει κάτι τέτοιο, το στενό της περιβάλλον κάνει λόγο για φόβους της Madgie πως οι φανατικοί οπαδοί της θα μπορούσαν κάνουν τα πάντα για λίγο από το… DNA της. Είτε αυτό είναι τρίχες από τα μαλλιά της, σάλιο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βρεθεί στα ρούχα της.

/

Η Madonna βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία με την MDNA Tour και επόμενο σταθμό την Πορτογαλία αυτή την Κυριακή. Εκτός λοιπόν από την αποστείρωση, το δωμάτιο με τα ρούχα της είναι απόρθητο φρούριο και σε αυτό μπορούν να έχουν πρόσβαση κάθε φορά, μόνο πολύ στενοί της συνεργάτες και η ίδια. Μάλιστα, λέγεται πως έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή για κρυφές κάμερες ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να την εκθέσει όσο αλλάζει ρούχα για το show.

/

H αλήθεια είναι πάντως πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα τα περίμενε η diva της pop. Πριν από λίγες ημέρες στενός της συνεργάτης μίλησε για χαμηλές πτήσεις του νέου της άλμπουμ σε ό, τι αφορά στις πωλήσεις, ενώ πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει και η αποκάληψη του στήθους και των οπίσθιών της οn stage σε Τουρκία και Ιταλία.

Read More

And More