Η απάντηση του Armani για την τούμπα της Madonna: “Δεν ήταν ικανή να λύσει την κάπα της!”

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την επική τούμπα της Madonna στα Βrit Awards και ακόμη απασχολεί η βασίλισσα της pop. Αυτήν τη φορά μάλιστα, πήρε την απάντησή της από τον Giorgio Armani για το θέμα της κάπας.
“Ο Armani με έδεσε! Η υπέροχη κάπα μου ήταν αρκετά σφιχτά δεμένη, αλλά τίποτα δεν με σταματά και η αγάπη σας με κάνει να στέκομαι όρθια! Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Είμαι καλά”, έγραψε στο Instagram εκείνη μετά την τούμπα, που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ενώ, ακολούθησαν οι δηλώσεις της στο βρετανικό show του Jonathan Ross, όπου είπε: “Όλοι ανησυχούσαν πως η κάπα μου θα έφευγε γιατί πραγματικά ήταν πολύ βαριά για αυτό και την έδεσαν πολύ σφιχτά γύρω από το λαιμό μου. Έτσι βρέθηκαν να περπατάω σαν βασίλισσα, έφτασα στην κορυφή των σκαλιών και δεν μπόρεσα να λύσω την κάπα. Οι δύο αγαπημένοι Ιάπωνες χορευτές μου βασικά θα με έπνιγαν. Είχα δύο επιλογές… Ή να πνιγόμουν ή να έπεφτα και έτσι έπεσα.
Και τώρα ήρθε η σειρά του Armani για να απαντήσει, λέγοντας πως η Madonna είναι “δύσκολη”! “Η κάπα είχε ένα γάντζο, αλλά η Madonna ήθελε γραβάτα. Και δεν ήταν ικανή να την λύση με τα χέρια της. Αυτό ήταν όλο. Όπως ξέρουμε η Madonna είναι πολύ δύσκολη!”
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας έσπευσε να δηλώσει πως δεν υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τον διάσημο σχεδιαστή.

Read More

And More