Η Madonna για πρώτη φορά δείχνει 50 χρονών! Δες φωτογραφίες

Νέο λουκ φαίνεται πως υιοθέτησε η βασίλισσα της pop Madonna. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ελάχιστο μακιγιάζ και τα μαλλιά πιασμένα στο πλάι, δείχνοντας έτσι για πρώτη φορά θα λέγαμε, αν όχι την πραγματική της ηλικία…τουλάχιστον κοντά στα 53!

Η Madonna είναι μια από τις πιο extreme τραγουδίστριες της ξένης showbiz που προκαλεί εντύπωση με κάθε της εμφάνιση. Η ίδια μεταμορφώνεται στη σκηνή και κάθε φορά φαίνεται πιο δροσερή και νέα.
Αυτήν τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, με το γιο της σε μια εμφάνιση που ταιριάζει πιο πολύ στην ηλικία της. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε ελάχιστο make-up που άφηνε να φανούν οι μικρές ρυτίδες που έχει γύρω από τα μάτια ,ενώ είχε απλώσει και λίγο lip gloss στα χείλη. Το μαλλιά της ήταν ίσια, πιασμένα στο πλάι με ένα τσιμπιδάκι.

Η ίδια είχε casual εμφάνιση και φορούσε φλατ παπούτσια, κατάλληλα για το 7ωρο ταξίδι που είχε με το αγοράκι της. Η ντίβα της ξένης μουσικής σκηνής φαινόταν σαν μια φυσιολογική 50άρα και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και χαλαρή.

Read More

And More