Όταν η Madonna κάνει show είναι… υπερθέαμα! Δες βίντεο

H Madonna ξέρει να ξεχωρίζει! Όταν μιλάμε για υπερθέαμα σίγουρα η βασίλισσα της pop είναι είναι μία από αυτούς που μπορούν να το υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο. Και το απέδειξε σε ένα από τα καλύτερο show της καριέρας της.

Η τραγουδίστρια έκανε την διαφορά στην παρουσίασή της στο ημίχρονο του αμερικανικού Super Bowl, την μεγαλύτερη γιορτή της χώρας. Εμφανίστηκε ως Κλεοπάτρα πάνω στο θρόνο της, με την συνοδεία εκατοντάδων χορευτών που ήταν μεταμφιεσμένοι σε πολεμιστές της αρχαιότητας.

Ένα θέαμα βγαλμένο από άλλη εποχή και δεν θυμίζει σε τίποτα την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο πλανήτης. Όσοι το είδαν από κοντά ενθουσιάστηκαν με την pop σταρ ενώ τουλάχιστον 100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την μετάδοσή του στο NBC.

Η 53χρονη star είχε μαζί της και κάποιους πολύ καλούς φίλους που την βοήθησαν να εντυπωσιάσει το κοινό. Μαζί της ήταν οι LMFAO, Nicki Minaj, M.I.A. and Cee Lo Green. Βέβαια, αυτή που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους θεατές ήταν η Madonna!

10.000 tweets το δευτερόλεπτο καταγράφηκαν στον τελικό του Super Bowl σπάζοντας ρεκόρ! Στο ημίχρονο του αγώνα, όταν στη σκηνή ανέβηκε η τραγουδίστρια, το Twitter δεχόταν 8.000 μηνύματα το δευτερόλεπτο, για τουλάχιστον πέντε λεπτά!

Read More

And More