Δ. Μάζης – Μ. Μαγγίρα: Βόλτες με την κόρη τους στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Στο νησί των ανέμων συνεχίζουν τις διακοπές τους ο Δημήτρης Μάζης και η Μπέτυ Μαγγίρα με την μικρή τους πριγκίπισσα. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την κορούλα του Ανδριάννα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες στα Ματογιάννια.
Οι τρεις τους βρίσκονται εδώ και κάποιες μέρες στο νησί και αναμένεται να περάσουν εκεί όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού σε ένα εξοχικό σπίτι που νοίκιασαν για τον Αύγουστο. Τα πρωινά πηγαίνουν μαζί με την δυόμισι ετών κορούλα τους στην παραλία, όπου απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο, ενώ το βράδυ κάνουν χαλαρές βόλτες στα σοκάκια του νησιού.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε σε έναν από τους βραδινούς περιπάτους τους, όπου έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, η Μπέτυ – που διαθέτει άλλωστε τέλειες αναλογίες- έδωσε μαθήματα στυλ στη Μύκονο, ενώ, στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της που κρατούσε στην αγκαλιά του την κορούλα τους.
Εντυπωσιακή ήταν όμως, και η εμφάνιση της διάσημης show woman στην παραλία, προκαλώντας το θαυμασμό του αντρικού πληθυσμού.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More