Μπέττυ Μαγγίρα: “Είμαστε καλύτερα από ποτέ με το Δημήτρη!”

Με αφορμή την παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου που πρωταγωνιστεί στο θέατρο, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο ένθετο RealLife της εφημερίδας Real και διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να χωρίζει από το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη.

“Είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια… Όχι, δε σκεφτόμαστε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο-στο μυαλό μας έχουμε να οργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτι για φίλους μας με θέμα τύπου Χόλιγουντ και τους καλεσμένους μας… μεταμφιεσμένους!”, δηλώνει μιλώντας για το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου, πέρα από τον πολιτικό που έχει ήδη τελέσει.

“Με εξοργίζει που θέλουν να μας χωρίσουν, όπως και το ότι κάθονται και ασχολούνται με έναν υγιέστατο γάμο, γράφοντας γελοιότητες και πράγματα που βγάζουν από το μυαλό τους! Είμαστε καλύτερα από ποτέ με το Δημήτρη! Ας μας αφήσουν ήσυχους να χαρούμε την ευτυχία μας χωρίς ψευδή δημοσιεύματα!” δηλώνει εμφατικά η Μπέττυ.

Υπήρξε άπιστη ποτέ; “Δεν απάτησα ποτέ κανέναν από του τους ανθρώπους που ήμουν μαζί τους!”

Έχει υπάρξει θύμα απιστίας; “Και να έγινε δεν το έμαθα ποτέ! Ευτυχώς γι’ αυτούς. Δεν την συγχωρώ την προδοσία-απιστία με τίποτα!”

Όσο για τον σύζυγό της και το πόσο της συμπαραστέκεται στο φορτωμένο πρόγραμμά της, δηλώνει: “Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, πέραν από μοναδικός σύζυγος”.

Read More

And More