Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι ετοιμάζει με την Λυδία Παπαϊωάννου; Backstage φωτογραφίες

Στην καρδιά της πόλης κάτι νέο έρχεται! Αν μένεις στο κέντρο, έχεις δει στη γωνία Κολοκοτρώνη και Βουλής τις τελευταίες μέρες να στήνεται κάτι “μαγικό”. Πρόκειται για το νέο Magic Athens Pleasure Store, ένα πρωτοποριακό κατάστημα όπου θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργείς το δικό σου παγωτό Magic.

H γεύση που αγαπάς, αυτό με την πλούσια τραγανή σοκολάτα και το βελούδινο παγωτό βανίλια, παίρνει άλλη διάσταση και σίγουρα τώρα που έρχεται καλοκαίρι θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι!

Τα εγκαίνια θα γίνουν απόψε το βράδυ με λαμπερούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις! Θα είναι ένα μεγάλο πάρτι αφού το αγαπημένο σου παγωτό γιορτάζει τα 25α γενέθλιά του.

Το TLIFE ”τρύπωσε” μια μέρα πριν στο κατάστημα και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου απαθανάτισε όλη την προετοιμασία της βραδιάς.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα δούμε είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης ο οποίος ανήκει στους pleasure seekers και απολαμβάνει όχι μόνο τα παγωτά αλλά και την διαδικασία. Μαζί με την Λυδία Παπαϊωάνου που έχει αναλάβει την παρουσίαση, θα δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με την Λυδία που θα υποδεχτεί το κοινό στο κατάστημα. Το σημείο που είναι τοποθετημένα τα υλικά και το αγαπημένο σου παγωτό θα είναι αρχικά καλυμμένο ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει… η μαγεία!

Ο Λεωνίδας θα εμφανιστεί για να βοηθήσει την Λυδία στην παρουσίαση και μεταξύ μας να αναστατώσει το κοινό! Μην ξεχνάμε ότι ο πρωταγωνιστής από το “Κάτω παρτάλι” έχει φανατικές θαυμάστριες που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

Εκτός από τα αστεία στιγμιότυπα ανάμεσά τους λοιπόν, καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι με πολύ χιούμορ, θα μάθουμε πολύτιμες πληροφορίες για το παγωτό καθώς και για το πρωτότυπο, παγκόσμιο fashion project που ετοίμασε η Algida. (διάβασε περισσότερα εδώ)

Στις πρόβες τόσο ο Λεωνίδας όσο η Λυδία έφτιαξαν το δικό τους Μagic παγωτό με την βοήθεια των ανθρώπων που εργάζονται στο κατάστημα και θα τους γνωρίσεις κι εσύ μόλις το επισκεφθείς.

Φυσικά, φτιάξαμε κι εμείς δικό μας πρώτο παγωτό και σου έχουμε και βίντεο!

Read More

And More