Μαίρη Συνατσάκη: Το love story με τον Μύρωνα Στρατή και πως έφτασαν στον χωρισμό

Η είδηση του χωρισμού της Μαίρης Συνατσάκη με τον Μύρωνα Στρατή έσκασε σαν ”βόμβα”. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής, αν και είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δεν έδωσαν τροφή για σχόλιο. Θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στο τέλος της σχέσης τους, όπως ακριβώς και στην διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που ήταν ζευγάρι.

Η Μαίρη δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω για το γεγονός ωστόσο επιβεβαίωσε την είδηση στο TLIFE. Άλλωστε είναι και οι δύο πολύ αγαπητά πρόσωπα και δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό για πολύ ακόμα. Παρόλο που οι μόνοι που ήξεραν ότι η παρουσιάστρια του Madwalk έχει μετακομίσει από το σπίτι που συζούσε με τον Μύρωνα εδώ και ένα περίπου μήνα ήταν ελάχιστοι φίλοι.

Το κοντινό τους περιβάλλον μιλά για ένα ήρεμο χωρισμό και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού πρόκειται για δύο παιδιά που αγαπιούνται αληθινά.

Το love story τους

Γνωρίστηκαν το 2009, όταν Μύρωνας πήγε εκεί ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μαίρης στο Mad. ”Κάποια στιγμή βγάζαμε με το MAD ένα εφημεριδάκι όπου ήμουν αρχισυντάκτρια και τον θέλαμε για συνέντευξη. Έτσι, τον πήρα τηλέφωνο. Ήταν πάρα πολύ ευγενικός, καλός και εξυπηρετικός. Τον είδα μια φορά στο κανάλι, έτυχε να έρθει και δεύτερη φορά και τρίτη. Ε, ξέρεις πώς γίνονται αυτά. Μιλάς, χαζοπαζαρεύεσαι λίγο -έτσι το λέμε το flirting. Το κάναμε αρκετό καιρό αυτό. Και μετά τα φτιάξαμε”, είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Γνωριστήκαμε πολύ βαρετά και απλά Δεν ήταν ακαριαίος ο έρωτας. Απλά εξελίχθηκαν τα πράγματα… Το κρατήσαμε και κάποιους μήνες κρυφό, ένα οχτάμηνο περίπου. … Το πρώτο μας ραντεβού είχε αμηχανία, γελάκια…”, είχε πει σε άλλη συνέντευξή της.

Διακριτικοί στην αρχή αλλά στη συνέχεια έγιναν αχώριστοι. Συγκατοίκησαν πολύ σύντομα και ήταν πολύ καλά μαζί σε σημείο που όλοι πίστευαν ότι ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι το αμέσως επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο Μύρωνας δεν έκρυβε κατά καιρούς την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς και να κάνει οικογένεια με την Μαίρη. Εκείνη από την μεριά της υποστήριζε πως έτσι κι αλλιώς ζούσαν σαν παντρεμένοι ενώ είχε δηλώσει πως θα μπορούσε να κάνει και παιδί εκτός γάμου.

Με τη Μαίρη ζούμε μαζί τρία χρόνια περίπου. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοίκησα και ήρθε πολύ εύκολα. Δεν ζορίστηκα καθόλου. Το σημαντικότερο πράγμα στη συγκατοίκηση πιστεύω πως είναι να δίνεις στον άλλο τον χώρο του. Δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον. Ο καθένας θέλει τον χώρο του”, είχε πει σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Μύρωνας.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν στο party του Dancing with the stars στις αρχές Φεβρουαρίου. Στο Μadwalk ο Μύρωνας δεν ήταν στο πλευρό της αλλά ούτε εκείνη τον συνόδευσε στην παρουσίαση του νέου δίσκου των Onirama. Ωστόσο η είδηση του χωρισμού έσκασε μόλις χθες.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Μαίρη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκούλου για το περιοδικό Instyle σε μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Ανάμεσα σε άλλα η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε στην συνέντευξή της στην Σόνια Καζόνι: “Παιδιά που με ακολουθούν στο ακολουθούν στο twitter μού γράφουν “γιατί ρωτάνε, αφού έχεις πει πως θα παντρευτείς μόνο αν είναι να κάνεις παιδί”. Δαιμονίζομαι, γιατί δεν έχω καμία λάλα με το γάμο στη ζωή μου και ξαφνικά έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση 600 φορές κι έχει γίνει τίτλος 200, ενώ δεν περιστρέφεται η ύπαρξή μου γύρω από αυτό”.

Στην ίδια συνέντευξη η ίδια μιλάει για τον Μύρωνα Στρατή με τα καλύτερα λόγια ενώ αντίστοιχα κι εκείνος έχει πει σε δικές του συνεντεύξεις πολύ όμορφα πράγματα για εκείνη. Πέρα από το ότι υπήρξαν ζευγάρι, ήταν και πολύ καλοί φίλοι κάτι που ίσως προσπαθήσουν να το διατηρήσουν αφού ανάμεσά τους υπάρχει μεγάλη αγάπη.

Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις τότε. Οπότε ξεκίνησε ως μια απλή, φιλική γνωριμία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση επάνω του, είναι ότι μια μέρα γύρισα και είπα στις κολλητές μου “ρε σεις, ο Μύρωνας είναι μια χαρά παιδί! Πολύ cool άτομο, δεν είναι ψωνάκι…”. Αυτό με κέντρισε αμέσως. Μπορεί να είναι ο σύντροφός μου, αλλά είναι και φίλος μου. Δηλαδή, εκτός από ζευγάρι με τον Μύρωνα, είμαστε και φίλοι”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κυπριακό Down Town η παρουσιάστρια του Madwalk

Η Μαίρη φαίνεται πως μπαίνει σε μια νέα φάση ζωής τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Μετά την παρουσίαση του Madwalk, όπου κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, κάνει focus στην ενασχόλησή της με τα blog, στην εκπομπή της στο Mad αλλά και τη νέα εκπομπή που είναι στα σκαριά και θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Read More

And More