Πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες για τον Νίκο Μακρόπουλο! To TLIFE ήταν εκεί

Μια μοναδική βραδιά με πολύ τραγούδι και ένα ξεχωριστό show που φέρει την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες στην πρεμιέρα του Νίκου Μακρόπουλου στο FIX. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

/

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά ήταν η Ρία Αντωνίου με τον Ηλία Πανταζόπουλο, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη και πολλοί άλλοι.

/

Ο Νίκος Μακρόπουλος επέστρεψε δυναμικά με μια σειρά από live εμφανίσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στη νυχτερινή Αθήνα και φέτος θα φιλοξενήσουν στο πρόγραμμά τους ένα νέο, εντυπωσιακό θέαμα που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Ο λόγος για την μουσικό – χορευτική παράσταση σε stand up comedy ύφος με τίτλο ΟΝΤΙΣΙΟΝ που πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Βογιατζάκη, Νατάσα Καλογρίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζώγια Σεβαστιανού, Βίκυ Κάβουρα, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης και Στέλιος Κάτσαρης.
Δες φωτογραφίες

Ρία Αντωνίου, Ηλίας Πανταζόπουλος
/

Ματθίλδη Μαγγίρα
/

Σοφία Βογιατζάκη
/

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος
/

Γιάννης Μποστατζόγλου, Σωτήρης Καλυβάτσης
/

Βίκυ Κάβουρα
/

Νίκος Μακρόπουλος, Σωτήρης Καλυβάτσης
/

Νίκος Μακρόπουλος
/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More