Ν. Μακρόπουλος: Νέα δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του!

Σε νέα δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του βρίσκεται ξανά ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο γνωστός ερμηνευτής σε συνέντευξη του στον Πέτρο Κωστόπουλο παραδέχτηκε τη σχέση του με την νεαρή τραγουδίστρια, Γιούλη Τάσσιου και δήλωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει γιατί βαρέθηκε να λέει ψέματα. Την ίδια στιγμή, όμως, η πρώην σύζυγός του ετοιμάζεται να κινηθεί ξανά νομικά εναντίον του.
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το επεισοδιακό του διαζύγιο, ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: “κάποια στιγμή γίνεται ένα ξεκαθάρισμα. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος βάζει τα πράγματα σε τάξη και λέει, βαρέθηκα να λέω ψέματα, φτάνει μέχρι εδώ, από τη μεριά μου τουλάχιστον. Ας δικαστώ κι ας πληρώσω για αυτό το πράγμα… Δε νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερος ψεύτης από εμένα, δεν νομίζω να υπήρξε μεγαλύτερος ψεύτης”.

Μάλιστα, δύο χρονιά μετά, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε την εξωσυζυγική σχέση με την 26χρονη, αναφέροντας: “η διπλή ζωή είναι μισή ζωή, γιατί μισό κοιμάσαι εκεί, μισό εδώ, μισό τρως εκεί, μισό τρως εδώ”.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 47χρονη εν διαστάσει σύζυγος του τραγουδιστή ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον του νέα ασφαλιστικά μέτρα για τη διατροφή, ενώ μεγαλώνει και η κόντρα για το μοίρασμα της περιουσίας
Η πρώην σύζυγος ζητά 3.770 ευρώ μηνιαίως και ο τραγουδιστής πληρώνει προσωρινά 1.000 ευρώ, ενώ τον επόμενο μήνα λήγει η σχετική δικαστική απόφαση και η 47χρονη ετοιμάζει νέα αγωγή.

Read More

And More