Οι Ελληνίδες celebrities που έχουν αδυναμία στις μαμάδες τους!

Γιορτή της μητέρας σήμερα και το TLIFE σκέφτηκε να συγκεντρώσει όλες της διάσημες Ελληνίδες που κρατούν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους για τις μαμάδες τους. Κάποιες από αυτές είναι ακόμη στην αρχή της καριέρας τους και άλλες είναι ήδη αρκετά διάσημες. Όλες όμως, έχουν μια ξεχωριστή σχέση με την μαμά τους και ζητούν τη βοήθεια και τη συμβουλή τους στις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής τους.

Η μητέρα σύμμαχος
Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη που έχει ένα μοναδικό δέσιμο με την μητέρα της Ζέτα. Η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha μπορεί να έχει “χτίσει” μια μεγάλη καριέρα και να έχει γίνει και εκείνη μητέρα, αλλά η μαμά της δεν παύει να έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Είναι αυτή που ακούει τα προβλήματά της, την βοηθά στις δουλειές του σπιτιού και στο μεγάλωμα των παιδιών της και είναι πάντα στο πλευρό της. Μάλιστα, στην εκπομπή της Παρασκευής είδαμε την Ελένη να μιλά για την μαμά της με αφορμή τη σημερινή μέρα. “Μαμά σ’αγαπώ! Πώς με αντέχεις ακόμα; Ανά δεκαετία ησυχάζεις λίγο και μετά ξανά προς το πρόβλημα τραβάς. Ευτυχώς που υπάρχεις!”, είπε χαμογελώντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη μένει πλέον μαζί με τη μητέρα της, η οποία τη βοηθάει στο μεγάλωμα των παιδιών, αν και τον τελευταίο καιρό ο χρόνος της είναι μοιρασμένος μεταξύ Αθήνας και Καρύστου, όπου έχει ένα υπέροχο κτήμα με τον σύζυγό της.
Η μητέρα “φύλακας άγγελος”

Η καλύτερη φίλη της Πέγκυς Ζήνα φαίνεται πως δεν είναι άλλη από την μητέρα της. Η Πέγκυ και η μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου μοιάζουν απίστευτα και πολλοί θα μπορούσαν να τις θεωρήσουν φίλες παρά μητέρα και κόρη. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί και συχνά κάνουν βόλτες, πηγαίνουν στο θέατρο και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο φωτογραφικός φακός της έχει απαθανατίσει πολλές φορές μαζί. Τώρα μάλιστα, που η Πέγκυ είναι έγκυος, η μητέρα της είναι ο “φύλακας άγγελος της” που την βοηθά σε ό,τι χρειαστεί.
Η μητέρα μάνατζερ

Το γλυκό Καλομοιράκι δεν θα μπορούσε να μην έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του για την μαμά του. Ο λόγος για την κυρία Ελένη, την μαμά της νεαρής τραγουδίστριας που κάνει τα πάντα για να είναι καλά το κοριτσάκι της. Εκείνη είναι που φροντίζει για όλα και τα γνωρίζει όλα. Ανέκαθεν λειτουργούσε για την τραγουδίστρια σαν άτυπη μάνατζερ καθώς το τηλέφωνό της απαντά οποιαδήποτε ώρα σε όσους ψάχνουν να βρουν την κόρη της. Με το μητρικό της ένστικτο και την αγάπη της για την Καλομοίρα, η κα Ελένη, είναι μια από τις πιο συμπαθητικές μαμάδες της ελληνικής showbiz. Όσο για την Καλομοίρα, η αδυναμία που της έχει είναι σαφώς μεγάλη!
Η περήφανη μητέρα
Περήφανη και χαρούμενη για την κορούλα της είναι η μητέρα της Φαίης, Εύα Σκορδά. Η ίδια αν και μένει αρκετά μακριά από την κόρη της, “εγκατέλειψε” το Κιλκίς για να κάτσει για λίγο καιρό στην Αθήνα και να βοηθήσει την γνωστή παρουσιάστρια με το μωρό της. Η κυρία Εύα ήταν στο πλευρό της Φαίης τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, την συνόδευε στα μαγαζιά, όπου έκαναν τα ψώνια για τον μπέμπη και της έδιωχνε μακριά το άγχος της εγκυμοσύνης.

Η Φαίη ήταν πολύ χαρούμενη που είχε την βοήθειά της, όλον αυτόν τον καιρό και χάρηκε πολύ που ήρθε να μείνει για λίγο μαζί της, γεγονός που την κάνει να νιώθει μεγάλη ασφάλεια. Είναι γνωστό άλλωστε, πως η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη σχέση με την μαμά της, για την οποία μιλά πάντα με αγάπη και συγκίνηση.

Η κοσμική μητέρα
Ακοίμητος φρουρός και σύμβουλος είναι η Αγλαϊα Χρουσαλά για την κόρη της Μαριέττα. Η μητέρα της νεαρής παρουσιάστριας τα βλέπει όλα, τα ξέρει όλα και τα ζυγίζει όλα. Είναι πάντα εκεί όταν την χρειάζεται η κόρη της, είτε για να την εμψυχώσει, όπως έκανε στα live του “Dancing with the stars”, που συμμετείχε η Μαριέττα, είτε για να την στηρίξει, όπως όταν έφυγε ο καλός της φαντάρος. Σε κάθε περίπτωση πάντως, συνοδεύει την κόρη της, όπου κι αν πάει. Μαζί μάλιστα, με την πεθερά της Μαριέττας, την Μαριγώ Λαιμού, η Αγλαϊα Χρουσαλά βρίσκεται εκεί σε κάθε όμορφη, αλλά και δύσκολη στιγμή του ζευγαριού. Περιττό, είναι να αναφέρουμε πως η Μαριέττα της έχει τυφλή εμπιστοσύνη και προσπαθεί να μάθει από εκείνη όλα τα μυστικά του νοικοκυριού.

Η παραδοσιακή μητέρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό και όλοι να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ωστόσο, υπάρχει και κάποιος άνθρωπος που την καμαρώνει όσο κανένας άλλος, ο λόγος για την μητέρα της Ζέτας. Μπορεί οι εμφανίσεις της στο πλευρό της κόρης της να είναι ελάχιστες, αφού όπως φαίνεται η γνωστή παρουσιάστρια – ηθοποιός θέλει να κρατήσει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η σχέση τους είναι πολύ σημαντική. Όπως έχει πει και η ίδια η μαμά της γνωρίζει για τον καλό της και της αρέσουν τα τραγούδια του, πράγμα που σημαίνει ότι τον εγκρίνει και είναι περήφανη για την κόρη της.
Η ροκ μητέρα
Η Άννα Βίσση είναι σίγουρα μια μητέρα που κανείς δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ως παραδοσιακή. Ωστόσο, η Σοφία Καρβέλα θα ζητήσει τη γνώμη και τη συμβουλή της σε κάθε μεγάλο της βήμα. Οι δυο τους άλλωστε, έχουν το ίδιο ανήσυχο πνεύμα και μοιάζουν να συμφωνούν σε πολλά. Μπορεί να μην έχουν την παραδοσιακή σχέση μάνας και κόρης, αφού η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να βρίσκεται συνέχεια δίπλα στην κόρη της, αλλά φαίνεται πως οι δυο τους έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Πέρα, από το ότι μοιάζουν αρκετά εξωτερικά, έχουν και οι δυο υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και ιδανικά. Η Σοφία, άλλωστε έχει πει πολλές φορές πως την μητέρα της, “την γουστάρω πολύ, έτσι όπως είναι!”.

Read More

And More