Leonardo DiCaprio – Bradley Cooper: Με τις μαμάδες τους στο κόκκινο χαλί!

Τα καλύτερα αγόρια του Χόλυγουντ φαίνεται πως είναι ο Leonardo Di Caprio και ο Bradley Cooper. Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί έκαναν και πάλι τη διαφορά, διαλέγοντας τις πιο ξεχωριστές συνοδούς για την εμφάνισή τους στις χθεσινές Χρυσές Σφαίρες. Και αυτές δεν ήταν άλλες από τις… μαμάδες τους!

Μπορεί, λοιπόν, πολλοί αστέρες να διαλέγουν εντυπωσιακές και σέξυ συντρόφους, αλλά και κυρίες για να τους συνοδεύσουν στα μεγάλα event και το red carpet, αλλά αυτήν τη φορά, τα δυο αγόρια διάλεξαν τις πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής τους (αφού και οι δυο είναι ακόμη ανύπαντροι)

Έχοντας στο πλευρό του λοιπόν την μητέρα του Irmelin, ο Leonardo DiCaprio πανηγύρισε τη φετινή διάκρισή του στις Χρυσές Σφαίρες κερδίζοντας το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου σε κωμωδία/μιούζικαλ για την ταινία “Ο λύκος της Wall Street”.

Ενώ ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη για το γιο της ήταν και η μητέρα του Bradley Cooper, που δεν είναι η πρώτη φορά που τον συνοδεύει στο κόκκινο χαλί. Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε μαμά και γιο στο after party της απονομής. Ο Bradley, μάλιστα, έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του, πως μετά το θάνατο του πατέρα του, έχει δεθεί πολύ με την μητέρα του και προσπαθεί να την κάνει να είναι χαρούμενη.

Read More

And More