Ηλ. Μαμαλάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, Ντ. Πετρατζά!

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται σε μία από τις πιο ήρεμες περιόδους της ζωής του αφού εδώ και λίγους μήνες έχει επίσημα στο πλευρό του την σύντροφό του, Ντορίτα Πετρατζά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, όπως είχε διαβάσει στο ρεπορτάζ του TLIFE, στα μέσα Οκτωβρίου και έκτοτε δεν τους είχαμε δει μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Ο τηλεοπτικός σεφ είναι πού διακριτικός με την με την προσωπική του ζωή αλλά και η σύζυγός του που είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ο φωτογραφικός φακός όμως του TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην κοπή της πίτας της γκαλερί Αγκάθι. Λίγο καιρό μετά την “παραίτηση” του Ηλία Μαμαλάκη από την εκπομπή “136” με παρουσιαστές την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Γιάννη Δάρρα.

Βέβαια, ο αγαπημένος μας σεφ ετοιμάζει στο Ραδιομέγαρο δική του εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο οπότε δεν έχει κανέναν λόγο να είναι στεναχωρημένος. Άλλωστε έχει πάντα δίπλα του την κα Καρατζά σε κάθε του βήμα.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι συνομίλησαν με τους άλλους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης! Ανάμεσά τους εντοπίσαμε τον Χρήστο Φερεντίνο, τον Αλέξη Γεωργούλη με την Φάνη Χαλκιά, τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Μιρέλα Παπαϊκωνόμου, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σωκράτη Αλαφούζο και άλλους.

Δες φωτογραφίες!

Read More

And More