Διάσημες κυρίες στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ! Δες πού βρέθηκαν

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έδειξαν οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz και ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και βρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση γνωστής εταιρείας καλλυντικών και κοσμημάτων, με στόχο της ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

Στo πλαίσιo του εορτασμού των 140 χρόνων από την ίδρυσή της η Shiseido δημιούργησε σε συνεργασία με τη Folli Follie ένα υπέροχο κόσμημα, του οποίου τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για να ενισχυθεί το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων.

Το μενταγιόν απεικονίζει το Ιαπωνικό ιδεόγραμμα που συμβολίζει την ομορφιά. Είναι φτιαγμένο από ροζ επιχρύσωση, περιβάλλεται από κρυστάλλινες πέτρες και στο πλάι είναι χαραγμένο το “Shiseido 140 years”.

Αυτήν την πρωτοβουλία στήριξαν πολλές επώνυμες της ελληνικής showbiz που βρέθηκαν στην παρουσίαση του μενταγιόν. Ανάμεσά τους ήταν η Ευγενία Μανωλίδου, η φωτογράφος Calliope, η Άννα Δημητρίεβιτς, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μαρία Κορινθίου και πολλές άλλες.
Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Άννα Δημητρίεβιτς

Ευγενία Μανωλίδου

Μπέττυ Μαγγίρα, Ευγενία Μανωλίδου

Άννα Πρέλεβιτς

Calliope

Μπέττυ Μαγγίρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μάρα Δαρμουσλή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Μπέττυ Μαγγίρα, Άννα Δημητρίεβιτς

Μαρία Κορινθίου, Ευγενία Μανωλίδου

Μαρία Κορινθίου

Νόνη Δούνια

Read More

And More