Ευγενία Μανωλίδου: Επιστροφή στο σπίτι με τον γιο της!

Από το μαιευτήριο βγήκε πριν λίγη ώρα η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος επέστρεψε σήμερα στο σπίτι με τον γιο της. Ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και τα τρία παιδιά της, ο Αλέξανδρος, η Θεοδώρα και ο Περσέας πλέουν σε πελάγη ευτυχία και περιμένουν να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας.

Η Ευγενία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή, το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ από δίπλα της δεν έλειψε ούτε στιγμή ο σύζυγός της, υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το μωρό βάρους 3.340 χαίρει άκρας υγείας και έχει ξετρελάνει την οικογένεια της Ευγενίας Μανωλίδου.
Η ίδια μάλιστα, πήρε εξιτήριο σήμερα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και έφυγε από το Ιασώ κάτω από άκρα μυστικότητα. Η γνωστή παρουσιάστρια, άλλωστε, κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στις πολύ προσωπικές της στιγμές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ευγενία πέρασε μια ήρεμη εγκυμοσύνη και μέχρι και τους τελευταίους μήνες συνέχισε κανονικά το καθημερινό της πρόγραμμά. Εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να δουλεύει και να δημιουργεί μέχρι να γεννήσει, όπως και έκανε.
Εμείς ευχόμαστε να τους ζήσει!

Read More

And More