Ευγενία Μανωλίδου: Μιλάει για το νεογέννητο γιο της και την οικονομική πίεση στην οικογένεια της

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για το νέο μέλος της οικογένειας, τα σχέδιά της για το μέλλον, αλλά και την οικονομική κρίση που πιέζει την οικογένειά της.

Ο μικρός Αλκαίος στη ζωή τους
Η αγαπητή παρουσιάστρια μιλά για τον μικρό Αλκαίο που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες. “Ο άντρας μου το ζήταγε, όχι τα παιδιά. Και το ήθελα κι εγώ πολύ. Ήταν το πρώτο μωρό που έκανα συνειδητά. Στα παιδιά φάνηκε περίεργο”. Έχοντας κάνει το πρώτο της παιδί στα 20 και το τέταρτο στα 38, Η Ευγενία εξηγεί πως συζητά με τα παιδιά της και τα συμβουλεύει να μην κάνουν παιδιά παρά μετά τα 30 χρόνια. “Από τα 20 μέχρι τα 30 θέλεις να κάνεις σπουδες, να κάνεις τις τρέλες σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις καλά. Αν δεσμευτείς σε κάτι που δεν είσαι πραγματικά έτοιμος, μετά σου βγαίνουν απωθημένα και είναι εις βάρος των παιδιών” εξηγεί και συμπληρώνει: “Θα μπορούσα ίσως να έχω άλλη πορεία στη δουλειά αν δεν είχα κάνει μικρή παιδιά – αλλά και αυτό δεν το ξέρεις ποτέ”.

Προτεραιότητα η οικογένεια και η μουσική…
Για τις τηλεοπτικές προτάσεις εξηγεί πως δεν ήταν στις προτεραιότητές της. “Τα γυρίσματα (του Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος) θα ήταν καθημερινά, πολύωρα και απογευματινά. Ως εκ τούτου, για πολλούς μήνες, δεν θα έβλεπα τα παιδιά μου παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα, κάτι αδιανόητο για μένα, ειδικά στο ξεκίνημα μιας καινούριας σχολικής χρονιάς. Επιπλέον, θα αναγκαζόμουν να κόψω και το θηλασμό του μωρού. Συνεπώς, ήταν αδύνατον να προχωρήσω.

Η οικονομική κρίση και η οικογένια Γεωργιάδη
Η Ευγενία λέει πως το κεφάλαιο τηλεόραση μάλλον έχει τελειώσει για εκείνη, παρά το γεγονός πως ως μουσικός δεν είχε μεγάλες οικονομικές απολαβές και σε καμία περίπτωση ανάλογες με εκείνες που έλαβε από την τηλεόραση. “Ως μουσικός δεν έβγαζα ποτέ πολλά λεφτά. Ποτέ δεν είχα οικονομική άνεση, παρά μόνο όταν ήμουν στην τηλεόραση. Εκεί πήρα κάποια καλά χρήματα κι έτσι μπόρεσα να τακτοποιήσω εκκρεμότητες που μέχρι τότε δεν μπορούσα να εξοφλήσω”.

Η μουσικός συμπληρώνει πως το ίδιο συμβαίνει και με το σύζυγό της, που παρά το γεγονός πως έγινε υπουργός, αυτό συνέβη σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, με αποτέλεσμα η αμοιβή του να είναι μειωμένη. “Όπως και ο Άδωνις. Υπουργός έγινε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα, που δεν υπάρχουν κρατικά χρήματα. Η βουλευτική αποζημίωση έχει μειωθεί πολύ και ως υπουργός δεν έπαιρνε περισσότερα λεφτά από ό,τι ως βουλευτής, έπαιρνε τα ίδια. Οπότε και εκείνος από την πλευρά του έχει τις δικές του δυσκολίες”.

Η Ευγενία πάντως δηλώνει πως δεν είναι ο εαυτός της που την ενδιαφέρει, αλλά τα παιδιά της. “Έχουμε πολλές υποχρεώσεις ως οικογένεια, αλλά αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να μη μειώνουμε το επίπεδο της καθημερινό­τητας των παιδιών. Εμείς έχουμε ζήσει με πολύ λιγότερα και ούτε μας πειράζει ούτε μας φοβίζει. Αλλά δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να στερηθούν”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί…

Read More

And More