Ο Θ. Μαραντίνης στο TLIFE, για τη Σίσσυ, τη ζήλια, τους Onirama και τη σοκολάτα!

Το Tlife συνάντησε τον τραγουδιστή των Onirama στο καμαρίνι του στο Gazoo και κατάφερε να του ξεκλέψει λίγο χρόνο πριν βγει στη σκηνή… Ο Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο με το συγκρότημά του, τον Μύρωνα Στρατή, την Shaya και τον Mark Angelo.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για όλα! Τη γυναίκα της ζωής του, το παιδάκι τους, τα όνειρά του και βέβαια για τους Onirama. Τον ζηλεύει η γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου; Πως γνωρίστηκαν; Θα κάνουν άλλο μωράκι; Ποια είναι η …γλυκειά του αμαρτία;

Πως ξεκίνησαν οι ONIRAMA;
Οι ONIRAMA ξεκίνησαν μετά από μια γνωριμία δική μου και του Διονύση στο στρατό. Ο σκοπός ήταν να ξεδίνουμε λίγο και να παίζουμε αγαπημένα μας τραγούδια.

Από που βγήκε το όνομα ONIRAMA ;
Το όνομα βγήκε από τα όνειρά μας ουσιαστικά. Μας άρεσε τόσο πολύ, γιατί συνδέει το όνειρο με το όραμα.
Περίμενες αυτή την επιτυχία που έχετε;
Ξεκινώντας ποτέ δεν ξέρεις τι επιτυχία μπορεί να σου έρθει. Ελπίζεις πάντα για το καλύτερο, δεν ξέρεις ποιο είναι αυτό και προσπαθείς για το καλύτερο. Από κει και πέρα ότι και αν έρθει απ’ τη στιγμή που προσπαθείς και αισθάνεσαι ωραία με αυτό, είναι ευπρόσδεκτο και καλοδεχούμενο. Η αλήθεια είναι ότι για εμάς αυτό που τελικά έχει γίνει είναι πέρα απ΄ αυτό που είχαμε φανταστεί, αλλά μας αρέσει πάρα πολύ και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει στηρίξει τόσο καιρό και έχουμε φτάσει εδώ.
Τι είναι αυτό που έχει κάνει ξεχωριστούς στην διασκέδαση τους ONIRAMA; Εννοώ που έρχεται κόσμος διασκεδάζει, χορεύει, γλεντάει…
Είναι λίγο δύσκολο να το κρίνουμε εμείς αυτό, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς είναι, ακομπλεξάριστα να παίξουμε κάποια τραγούδια τα οποία θεωρούμε καλά με μια καλή ροή όπως έγραφες παλιά κασέτες για ένα πάρτι. Κάπως έτσι προσπαθούμε να κάνουμε το πρόγραμμα που θα έκανε ένας καλό DJ ίσως σε ένα πάρτι που θα κάναμε σπίτι με τους φίλους μας.

Η γμωριμία και ο έρωτας με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Πως γνωρίστηκες με την Σίσσυ;
Με την Σίσσυ ήμασταν φίλοι. Κάποια στιγμή όλο αυτό, η φιλική σχέση μέσα από κάποιες καταστάσεις φάνηκε ότι μπορεί να προχωρήσει και λίγο παραπέρα και αυτό έγινε.

Έχει αλλάξει την σχέση σας ο ερχομός του μωρού;
Το να έρθει ένα παιδί σε μια οικογένεια νομίζω ότι εκ των πραγμάτων αλλάζει πολλά πράγματα, έτσι και σε εμάς. Βάζει άλλες προτεραιότητες, βάζεις άλλους στόχους σαν οικογένεια και πλέον η μόνη σου προτεραιότητα είναι το παιδί και τι είναι καλύτερο γι’ αυτό. Αυτό έχει γίνει και στην δική μας περίπτωση. Εμείς προσπαθούμε όσον αφορά την δική μας σχέση να την διατηρήσουμε στα ίδια επίπεδα αλλά και για επαγγελματικούς λόγους αλλά και λόγω του παιδιού ο χρόνος είναι διαφορετικός οπότε το πρόγραμμα προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του μωρού.

Σκέφτεστε να κάνετε και άλλο παιδάκι;
Φυσικά και σκεφτόμαστε. Όταν κάνεις ένα παιδί νομίζω ότι έτσι κι αλλιώς πάντα η σκέψη σου είναι κάποια στιγμή να κάνεις και το δεύτερο. Αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή που θα το αποφασίσουμε με την Σίσσυ με βάση κάποιες καταστάσεις οι οποίες θέλουμε εμείς να ισχύουν για να έρθει και αυτή η στιγμή.
Είσαι μέσα στη νύχτα, έρχονται θαυμάστριες..σου χτυπάνε την πόρτα στο καμαρίνι. Ζηλεύει η Σίσσυ; Εσύ την ζηλεύεις;
Το καλό είναι ότι είμαστε σε μια παρόμοια δουλειά που νομίζω ότι ο καθένας καταλαβαίνει τους “κανόνες” αυτής της κατάστασης και το πως λειτουργεί όλο αυτό. Εγώ αισθάνομαι αρκετά χαρούμενος γιατί δεν ζηλεύει η Σίσσυ εμένα και θεωρώ ότι και εγώ δεν την ζηλεύω ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, επειδή καταλαβαίνουμε την φύση της δουλειάς. Οπότε λίγο πολύ ούτε έχει δώσει ο ένας στον άλλον δικαίωμα και αυτό μας κάνει πιο ήρεμους και ήσυχους μέσα σε αυτό.
Ποιο είναι το όνειρό σου;
Το όνειρό μου είναι λίγο δισδιάστατο. Το ένα αφορά ουσιαστικά την οικογενειακή μου ζωή το να κάνω μια χαρούμενη όμορφη οικογένεια που να είμαι και εγώ πολύ καλά μέσα σε αυτό και όλη η οικογένειά μου και να περνάω όμορφα μέσα σε αυτό. Από κει και πέρα υπάρχει και το πιο επαγγελματικό κομμάτι που αφορά σίγουρα την μουσική. Θα ήθελα επειδή αυτές οι δουλείες έχουν ημερομηνία λήξης, να αποτελείται για όσο δυνατόν περισσότερο η καθημερινότητά μου από την επαγγελματική μουσική.
Θα πήγαινες ποτέ στη Eurovision;
Γενικώς δεν μου αρέσει να λέω ποτέ την λέξη ποτέ! Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος με το συγκρότημα να πάμε στη Eurovision, ούτε ήμασταν έτοιμοι να δείξουμε κάτι το οποίο άπτεται των κανόνων ή της διοργάνωσης. Ίσως κάποια στιγμή κάτω από άλλες συνθήκες να το σκεφτόμασταν!
Ποιο τραγούδι σου άρεσε απ’ αυτά που παρουσιάστηκαν στη Eurovision;
Νομίζω ότι όλα είναι καλά τραγούδια και γενικώς μου είναι λίγο άβολο να κρίνω συναδέλφους και σε επίπεδο της σύνθεσης, σε επίπεδο ερμηνείας ή επιλογής τραγουδιού. Δεν τα έχω ακούσει όλα ολόκληρα για να είμαι ειλικρινής, μόνο αποσπάσματα άκουσα κάποια στιγμή στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι ο καθένα έχει το δικό του στυλ και είναι καλά τραγούδια για τον καθένα που έχει επιλέξει και νομίζω ότι ο κόσμος θα διαλέξει το καταλληλότερο.
Σου αρέσει να μαγειρεύεις; Σπεσιαλιτέ έχεις;
Γενικώς μου αρέσει η μαγειρική γιατί με χαλαρώνει και προσπαθώ όσο μπορώ περισσότερο και όταν έχω χρόνο να μαγειρεύω. Σπεσιαλιτέ δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι γιατί, μου αρέσει γενικώς να αυτοσχεδιάζω και να δημιουργώ συνταγές του σεφ, δηλαδή ότι έχει το ψυγείο να το βάζω μέσα.
Τι είναι αυτό που λες ότι θα το κάνεις για τελευταία φορά και την επόμενη μέρα ξανακάνεις την “αμαρτία”;
Νομίζω ότι με την σοκολάτα έχω ένα θέμα τελευταία που όλο λέω ότι δεν θα φάω σοκολάτα και όλο τρώω!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι από τα δικά σου;
Νομίζω είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσεις γιατί τα πιο πολλά τραγούδια έτσι κι αλλιώς τα γράφω εγώ. Από τα αγαπημένα μου θα παραμένει “Οι φόβοι του πρίγκιπα” και από τον καινούριο δίσκο το “Κομμένα σπαθιά”.
Ποιος Έλληνας τραγουδιστής σου αρέσει και ποιος ξένος;
Έλληνες τραγουδιστές μου αρέσουν πάρα πολλοί και είμαι μεγάλος fan της Χαρούλας. Από ξένους μου αρέσει πάρα πολύ ο Robbie Williams.

Read More

And More