31ος Κλασικός Μαραθώνιος: Οι celebrities έτρεξαν και στήριξαν το θεσμό! Φωτογραφίες

Ημέρα μαραθωνίου σήμερα και από τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, την τηλεόραση και τον αθλητισμό έδωσαν το “παρών” και έτρεξαν για καλό σκοπό.

/

Μετά από πρόσκληση της WIND, επίσημου χορηγού του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και ονομαστικού χορηγού των αγώνων 5 και 10 χλμ. Πολλοί επώνυμοι έγιναν πρεσβευτές της «ΕΛΕΠΑΠ» και της «ΦΛΟΓΑΣ» και έτρεξαν με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team στη μεγάλη διοργάνωση της 10ης Νοεμβρίου.

/

Πρόκειται για τους Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσούνη, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη καθώς και οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ στο Σύδνεϋ, Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.
Ακόμη, το “παρών” για να ενισχύσουν την “ΑΝΑΣΑ” έδωσαν και η Ζέτα Δούκα, Σόφη Πασχάλη, Αννίτα Ναθαναήλ, Άννα Πρέλεβιτς και άλλοι.

/

Ενώ, ειδικά στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο Μαραθώνιο ήρθε και η πανέμορφη Alena Buffon. Η Πρέσβειρα των Παιδικών χωριών SOS αλλά και σύζυγος του κορυφαίου τερματοφύλακα της Γιουβέντους και Εθνικής Ιταλίας Gianlouigi Buffon έτρεξε και ενίσχυσε με τη σειρά της το θεσμό.

/

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν στο σημείο της εκκίνησης. Εκεί απαθανάτισε τους celebrities αλλά και το πλήθος κόσμου που έκανε την προθέρμανσή του και κατόπιν πήρε τη θέση του στη γραμμή εκκίνησης για τον αγώνα.

/

/

Δες φωτογραφίες:

Η στιγμή της εκκίνησης!
/

Ναταλία Δραγούμη
/

/

Σόφη Πασχάλη, Ζέτα Δούκα
/

Φανή Χαλκιά, Alena Buffon
/

Εύα Αντωνοπούλου
/

/

Αντώνης Αλεβιζόπουλος, Μαρία Μπεκατώρου
/

Εύα Αντωνοπούλου, Σία Κοσιώνη
/

Εύη Φραγκάκη
/

Σόφη Πασχάλη
/

Άννα Πρέλεβιτς, Σόφη Πασχάλη
/

Φώτης Σεργουλόπουλος
/

Ζέτα Δούκα
/

Νικολέτα Ράλλη
/

Λίγο πριν την έναρξη
/

Λήξη του Μαραθωνίου για τα 5χλμ και 10χλμ…
/

Μεγάλος νικητής του 31ου Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας είναι ο Κενυάτης, Γέγκο Χίλαρι, ο οποίος έκοψε το νήμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο χαμογελώντας, με χρόνο 2:13.59 (ατομικό ρεκόρ).

Ολοι οι κορυφαιοι μαραθωνοδρομοι εμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος, μεταξυ των οποιων και ο νικητης o Κενυάτης, Γέγκο Χίλαρι.

Read More

And More