H M.Ε. Λυκουρέζου, αποκαλύπτει πως είναι να έχεις γονείς τη Λάσκαρη και το Λυκουρέζο!

Η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου που το όνομα της σίγουρα σου φέρνει στο μυαλό τη Ζωή Λάσκαρη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μίλησε στο ένθετο περιοδικό Radar της εφημερίδας “Το Έθνος της Κυριακής” για το πως είναι να μεγαλώνεις με διάσημους γονείς αλλά για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στο Dancing on the Ice.

Η Μαρία – Ελένη πλέον πολύ πιο ώριμα παραδεχτήκε πως παλαιότερα την άγχωνε που οι γονείς της ήτανε διάσημοι. Σε αντίθεση με τώρα που το γουστάρει. Αφού κατάλαβε καλά πως επειδή προέρχεται από δύο επιτυχημένους ανθρώπους δεν επιβάλεται να γίνει κι εκείνη εξίσου επιτυχημένη. Κόμπλεξ, όπως χαρακτηριστικά λέει, που δεν το έχει. Πλέον αυτό που την ενδιαφέρει, όσο βλέπει τους γονείς της να μεγαλώνουν, είναι να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί τους.


Η φωτογραφία είναι από το προφίλ της Μαρίας – Ελένη στο Facebook

Η Μαρία- Ελένη έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα παιδική ζωή αφού δίπλα στους γονείς της έζησε εμπειρίες αξέχαστα μοναδικές. ” Μεγάλωσα σε καμαρίνια αλλά και σε ένα σπίτι που όχι μόνο ήταν θεατρικά διακοσμημένο, αλλά, έιχε φιλοξενήσει ιερά τέρατα όπως τον Μινωτή, τον Βολανάκη, τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ”.

Παρ’ όλο όμως την τόση τριβή με τον θεατρικό κόσμο η ίδια δεν ακολούθησε τα χνάρια της οικογένειας της αφού αρχή της είναι να ασχολείται με πράγματα που πραγματικά την ενδιαφέρουν κι όχι με αυτά που πρέπει να κάνει. “‘Οταν τελείωσα το σχολείο εργάστηκα ως στιλίστρια δίπλα στον Ηλία Μιχαλιόλα. Το ’97-’98 δούλεψα δίπλα στον Κώστα Καπετανίδη ενώ ασχολήθηκα και με την ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Λονδίνο αλλά και το ραδιόφωνο”. Αυτή την περίοδο η Μαρία – Ελένη έχει δημιουργήσει το δικό της site mesaseola.gr ενώ τα πρωινά εργάζεται στο γραφείο του πατέρα της. Κι ενώ η μητέρα της επιμένει πως έχει ταλέντο στο θέατρο η ίδια προτιμάει να κάνει εντατικά μαθήματα φλαμένγκο στη σχολή της Γκαλένα. Και όπως χαρακτηριστικά απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν θα την δούμε στο Dancing with the Stars ” Δενα μου έχει γίνει από εκέι κάποια πρόταση αλλά από ένα άλλο show”, σκιαγραφώντας το Dancing on Ice.

H Μαρία – Ελένη έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μένει στο Πόρτο Ράφτη αφού θέλει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δίπλα στη θάλασσα και κοντά στη φύση. Ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξαναπαντρευόταν, είπε πως ναι, θα το έκανε αφού αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει και δικά της. ¨Οχι ακόμα όμως αφού όταν αποκτήσει παιδί θέλει να το έχει παντού μαζί της όπως έκανε και η μητέρα της με εκείνη.

Τέλος χαρακτηριστικά είπε πως πλέον δεν τη ενδιαφέρουν τα σχόλια του κόσμου που την έχουν κάνει στο παρελθόν να νιώσει άβολά ακόμα και για το ότι οι γονείς της έχουν μία οικονομική επιφάνεια. ” ¨Εχω δύο γονείς που εργάστηκαν και εργάζονται σκληρά. Δεν αισθάνομαι άσχημα για αυτό”.

Read More

And More