Μ. Μπακοδήμου: Γιατί δεν μπορεί ν’ απολαύσει το πρώτο γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής της;

H Mαρία Μπακοδήμου, που είναι μία από τους πολλούς ”οπαδούς” του twitter, του νέου αυτού τρόπου επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, συνηθίζει να ”ανεβάζει” φωτογραφίες και να κάνει σχόλια γύρω από πράγματα που της συμβαίνουν συγκεκριμένες στιγμές της ζωής της.

Χθες βράδυ λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια μας ενημέρωσε πως ξεκινάνε σύντομα τα γυρίσματα της εκπομπής που θα παρουσιάζει με τον Φώτη Σεργουλόπουλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, αποκάλυψε την ημερομηνία έναρξης της εκπομπής, καθώς κι ότι σκοπεύει να περάσει τέλεια στα γυρίσματα του τρέιλερ της.

Το ”Freddie for a day” κι η φωτογραφία με τον Φώτη… με μουστάκι, όπως σου αναφέραμε κι εχθές, αναφερόταν στον θρυλικό τραγουδιστή Freddie Mercury, που σαν χθες θα έκλεινε τα 65 του χρόνια αν δεν είχε φύγει από τη ζωή… Και επειδή ο Φώτης συμμετείχε στην εκστρατεία του Mad “Freddie for a day“, μεταμφιέστηκε!

Σήμερα όμως, η Μαρία Μπακοδήμου έπρεπε να βρεθεί στο πρώτο γύρισμα για την εκπομπή που θα παρουσιάζει στο Star, αλλά δυστυχώς είναι ααρωστούλα. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και να καταφέρει, παρά την φαρυγγίτιδα, ν’ απολαύσει τα γυρίσματα, μιας και το ήθελε τόσο πολύ!

Να και η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία στο twitter της από τα γυρίσματα!

Read More

And More