Μαριάντα Πιερίδη! Η flat κοιλιά και η αψεγάδιαστη σιλουέττα μόλις 3 μήνες από τη γέννηση του γιου της

Τις πρώτες καλοκαιρινές στιγμές στη θάλασσα πέρασε η Μαριάντα Πιερίδη αυτές τις ημέρες και μέσα στο αποκλυπτικό μαγιό της μας εξέπληξε για άλλη μια φορά. Μόλις τρεις μήνες και κάτι από τη γέννηση του “μικρού της πρίγκιπα η όμορφη τραγουδίστρια δεν είναι απλά σε φόρμα. Έχει την πιο flat και σέξι κοιλιά που έχουμε δει τελευταία.

Η Μαριάντα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τη φωτογραφία με το κατακόρυφο που απλά κόβει την ανάσα, τόσο για τη δυσκολία της εξάσκησης, όσο και για το αψεγάδιαστο κορμί της. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει την φωτό που ακολουθεί με την πρώτης εξόρμηση στην παραλία για μπανάκι.

/

Το καθημερινό πρόγραμμα της όμορφης μανούλας έχει σαν προτεραιότητα τις ανάγκες του μικρού. Παράλληλα όμως φροντίζει και τον εαυτό της έχοντας ήδη βάλει στη ζωή της πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής.

Είναι από τις γυναίκες που έχουν στρατιωτική πειθαρχία σε τέτοια προγράμματα και δεν είναι τυχαίο που πολύ σύντομα κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επανέλθει στις παλιές της αναλογίες. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και οι ανάγκες του μπέμπη της. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις περισσότερα…

Read More

And More