Μ. Φραγκάκη στο TLIFE: Η αποχώρηση από τον Alpha, η εβδομάδα στο Πρωινό mou και η σχέση με την αδερφή της!

Η Μαρία Φραγκάκη μπορεί να μας έχει συνηθίσει να τη βλέπουμε στην τηλεόραση και να την ακούμε στο ραδιόδωνο αλλά η μεγαλύτερη αγάπη της είναι η μουσική. Οι σπουδές της δεν είχαν να κάνουν με τη δημοσιογραφία αλλά τελικά αυτή ήταν που την κέρδισε. Τον τελευταίο καιρό την βλέπαμε στο δελτίο καιρού του Alpha, αλλά η συνεργασία της με το κανάλι έληξε.

Καθημερινά την ακούμε στο ραδιόφωνο του Sfera, αλλά την εβδομάδα πoυ μας πέρασε βρισκόταν στο πάνελ του “Πρωινού mou”. Aν και στη μέση της εβδομάδας έχασε την πολυαγαπημένη της γιαγιά Μάρω και όπως ήταν φυσικό δεν εμφανίστηκε.

Είναι παντρεμένη με το Νίκο Μάρκογλου και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, το Νικόλα. Η όμορφη δημοσιογράφος καθώς εκανε το styling για όλη την εβδομάδα στο Πρωινό mou με τη Σοφία Δριστέλα, μίλησε στο TLIFE για την αποχώρησή της από τον Αlpha, τη συνεργασία της με το Mega, το ραδιόφωνο, τον γάμο της και τη σχέση με την αδερφή της Εύη.



Τι ακριβώς έγινε με τον Alpha; Διατηρείς καλές σχέσεις;

“Η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να μην έχει πλέον φυσικό πρόσωπο το δελτίο καιρού & να γίνεται με γραφικά και κάρτες, προφανώς στο πλαίσιο των περικοπών. Μου πρότειναν να κάνω κάτι άλλο, τους πρότεινα και εγώ κάποια πράγματα, δεν τα βρήκαμε και για αυτό λύθηκε η συνεργασία μας. Οι σχέσεις μας ωστόσο είναι άριστες και δεν αποκλείεται να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Άλλωστε κύκλος είναι και η ζωή και οι δουλειές.”

Πώς σου φαίνεται το Πρωινό mou και το Μega;
“Με το Mega είχαμε συνεργαστεί παλιότερα, οπότε το γνωρίζω καλά ως κανάλι και όπως τότε έτσι και τώρα μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση. Το Πρωινό μου δε σου κρύβω ότι ειδικά φέτος δεν το είχα παρακολουθήσει καθόλου, λόγω του ότι εκεινη την ώρα καθημερινά είμαι στον αέρα του Sfera 102,2 και κάνω την εκπομπή μου, μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση. Οπότε ουσιαστικά το παρακολούθησα αυτη την εβδομάδα από κοντά μάλιστα. Είναι μια χαλαρή πρωινή παρέα που έχει πλάκα και για μένα είναι μια πολύ καλή εμπειρία.”



Τι είναι το ραδιόφωνο για σένα;

“Η ψυχοθεραπεία μου, με μια λέξη. Μπορεί μια μέρα να είμαι πεσμένη ψυχολογικα ή να μην έχω τρελή διάθεση, αλλά με έναν μαγικό τρόπο όταν πηγαίνω στο ραδιόφωνο όλα λύνονται. Το ραδιόφωνο είναι έρωτας και μαγεία. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί σε μένα…”

Έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου τηλεοπτικά;

“Πολλά πράγματα και πολλές ιδέες έχω στο μυαλό μου, απλώς εύχομαι να μπορούν και να υλοποιηθούν κάποια στιγμή και ιδανικά άμεσα.”

/

Πώς κρατάς τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα και τον πετυχημένο γάμο;
“Δεν υπάρχει επιτυχημένος γάμος, αλλά επιτυχημένη συβίωση και ευτυχισμένη οικογένεια. Γενικά είναι δύσκολο να τηρηθούν ισορροπίες, αλλά νομίζω πως αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Αρκεί να θυσιάσεις κάτι, όπως για παράδειγμα ώρες από τον ύπνο.”

Σκέφτεστε για δεύτερο παιδάκι;
Στην δεδομένη χρονική στιγμή όχι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις, έρχονται απο μόνα τους.

Ποιος άλλος είναι το στηριγμά σου εκτός από τον σύζυγό σου;
“Αναμφισβήτητα η αδερφή μου η Εύη και οι γονείς μου, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τόσο εμένα όσο και τις επιλογές μου.”

/

Με την αδερφή σου Εύη έχετε πολύ καλή σχέση… Ετσί ήσαστε πάντα; Υπήρχε ανταγωνισμός όταν ήσαστε μικρότερες;
“Ποτέ μα ποτέ όμως δεν υπήρξε ανταγωνισμός ανάμεσά μας. Πάντα ήμασταν και ακόμα είμαστε κολλητές φίλες και έπειτα αδελφές, αν και πρέπει να σου πώ ότι σαν χαρακτήρες είμαστε τελείως διαφορετικές και η μία συμπληρώνει και συμβουλεύεται την άλλη.”

/

Φροντίζεις μόνη σου το στυλ σου;
“Η μόδα και το styling μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά να πω την αλήθεια προτιμώ να αφήνομαι στα έμπειρα χερια της στυλίστριάς μου της Σοφίας Δριστέλα, η οποία πάντα επιλέγει τα ιδανικά ρούχα για μένα.”

Τι επέλεξες για το ντύσιμό σου, για την εβδομάδα που ήσουν στο Πρωινό mou;
“Για αυτή την εβδομάδα επιλέξαμε casual sexy και ανάλαφρα πρωινά outfits, που ταιριάζουν με το γενικότερο σύνολο. Τζιν, tshirts, πουκάμισα σε εντυπωσικά χρώματα και υφάσματα.”

/

Read More

And More