Amal Alamuddin: Όλα όσα έγιναν στο δείπνο με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη! Φωτογραφίες

Εντυπωσιακή με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα και λευκά πέδιλα εμφανίστηκε χθες βράδυ η Amal Alamuddin στο prive δείπνο που οργάνωσε προς τιμήν της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.
Σε ήρεμο κλίμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco υποδέχτηκε την Amal Alamuddin και τους συνεργάτες της Norman Palmer, Geoffrey Robertson και τον Πρόεδρο του Διεθνούς Συνδέσμου για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, κύριο David Hill στο ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza.
Οι πέντε τους συζήτησαν για την πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη να οργανώσει τη νέα εκστρατεία Επανένωσης των Μαρμάρων του Παρθενώνα με τίτλο Return Parthenon Marbles, Restore Unity, Restart History. Ενώ, έγινε και αναφορά στη δράση της στην UNESCO.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη φιλία με την Γενική Διευθύντρια της UNESCO, κυρία Irina Bokova και τους ενημέρωσε για το θετικό κλίμα που επικρατεί γενικά στο Σώμα των Πρέσβεων Καλής Θελήσεως της UNESCO για την Ελλάδα και την Επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Η κα Clooney και οι συνεργάτες της έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα εκστρατεία του Ιδρύματος και την πρωτοβουλία της, ενώ ο David Hill παρατήρησε ότι θα ήταν ευχής έργο οι δυο δυναμικές κυρίες (Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Amal Alamuddin), να συνεργαστούν σε διεθνές πλαίσιο για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα!

Η βραδιά έκλεισε σε φιλικό κλίμα με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη να δηλώνει: “Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για τη χώρα μας και για εμένα προσωπικά, να έχουμε κοντά μας υπερασπιστές του ελληνικού πολιτισμού. Μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο στην UNESCO, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και να στηρίζω κάθε προσπάθεια γι’ αυτόν τον μεγάλο εθνικό σκοπό”.

Read More

And More