Μ. Καλλέργη: Ο δύσκολος αποχαιρετισμός με τον Αλεξέι και η πρόβα νυφικού!

Η Μαριάννα Καλλέργη μετά από τρεις μήνες σχέσης αναγκάζεται να βρεθεί μακριά από τον αγαπημένο της Αλεξέι Μοτόρι. Ο Ρώσος επαγγελματίας παρτενέρ του Dancing On Ice, τρία 24ωρα μετά τον τελικό του επιτυχημένου show του ΑΝΤ1 αναχώρησε αεροπορικώς για τον τόπο καταγωγής του.

Ο Αλεξέι θα πρέπει να πάει να δει τους δικούς του και να ανανεώσει την βίζα του πριν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα και την αγαπημένη του Μαριάννα. Η 19χρονη μαθήτρια τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια. Ο φωτογραφικός φακός του OK! τους συνάντησε στο αεροδρόμιο λίγο πριν ο 23χρονο επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

“Τον αγαπάω πολύ, θα μου λείψει πάρα πολύ… Μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα, ίσως να τον επισκεφθώ εγώ στη Ρωσία”, δηλώνει η Μαριάννα και προσθέτει πως το πιο γλυκό πράγμα που της έχει πει είναι πως είναι το άλλο του μισό.

Η Μαριάννα φοράει συνεχώς το δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της κατά την πρόταση γάμου στο Dancing. Το αποχωρίζεται μόνο όταν έχει προπόνηση. Ακόμα και στις φωτογραφίσεις που κάνει το μονόπετρο είναι πάντα στο χέρι της.

Φαίνεται πεντακάθαρα και στις τελευταίες πρόβες που κάνει στο ατελιέ του Βασιλείου Κωστέτσου με τον οποίο ετοιμάζει την ερχόμενη Κυριακή μία παρουσίαση ρούχων. Η Μαριάννα σε ρόλο μοντέλου, είναι η νέα μούσα του σχεδιαστή ή αλλιώς η “Diamond Lady” όπως την αποκαλεί. Μάλιστα, η αθλήτρια έκανε και την πρώτη πρόβα νυφικού!

Read More

And More