Μαριάννα Γουλανδρή: Όλα όσα έγιναν στην επίδειξη μόδας της πανέμορφης εγγονής της Μ. Βαρδινογιάννη!

Για δεύτερη χρονιά η ταλαντούχα σχεδιάστρια Μαριάννα Γουλανδρή παρουσίασε στο κοινό τη συλλογή της «Μarianna G Exclusive Swimwear 2014».

Την επίδεξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη την αφιέρωσε στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».

Η νεαρή σχεδιάστρια απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο ταλαντούχα είναι αλλά και πόσο πολύ λατρεύει την Ελλάδα και εμπνέεται από τον ελληνικό πολιτισμό. Οι δημιουργίες της είναι γεμάτες φως, χαρά και έμπνευση και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των 300 περίπου προσκεκλημένων της.

Η Μαριάννα Γ. Γουλανδρή, με τη σεμνότητα που τη διακρίνει, υποκλίθηκε στο τέλος της επίδειξης μπροστά στο κοινό λέγοντας: «Ελπίζω να περάσατε ωραία. Θέλω να ευχαριστήσω τη γιαγιά μου που με ενέπνευσε στη δουλειά μου και εύχομαι να μπορέσω να κάνω τα μισά από όσα έχει κάνει εκείνη. Είναι η ηρωίδα μου!».

Tην εδήλωση παρακολούθησαν πολλοί συγγενείς και φίλοι της σχεδιάστριας, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, fashion editors, διεθνείς bloggers, εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, μέλη και φίλοι του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Δες φωτογραφίες από τους ανθρώπους που την τίμησαν με την παρουσία τους!


H νεαρή σχεδιάστρια με την γιαγιά της και την μαμά της, Χριστιάννα


Αικατερίνη Λαλαούνη, Λίλα Λαλαούνη, Λάουρα Λαλαούνη, Ιωάννα Λαλαούνη


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,Τατιάνα Μπλάτνικ, Χριστιάννα Γουλανδρή


Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή


Από αριστερά η σύζυγος του Πρέσβη του Μαρόκου, κυρία Khadijia El Ansari. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η σύζυγος του Πρέσβη της Νορβηγίας, κυρία Marie Teige Larsen.

Την εκδήλωση, που εκτός από επίδειξη μόδας περιλάμβανε και γεύμα, παρουσίασε η αγαπημένη μας Δούκισσα Νομικού. «Πριν λίγες μέρες, έγινα κι εγώ εθελόντρια δότης. Και βρίσκω συγκλονιστικό το γεγονός πως η ζωή ενός ανθρώπου μπορεί μια μέρα να σωθεί μόνον από μένα. Η διαδικασία για να γίνεις εθελοντής δότης είναι πάρα πολύ απλή και η χαρά που νοιώθεις, η συγκίνηση ότι μπορεί να σώσεις μια ζωή, είναι τεράστια. Ας γίνουμε δότες όλοι! Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Σήμερα λοιπόν, δεν θα απολαύσουμε μόνο ένα ωραίο fashion show σε ένα τόσο ξεχωριστό καλοκαιρινό περιβάλλον, αλλά θα δυναμώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα της συμμετοχής στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών» είπε η Δούκισσα προλογίζοντας το fashion show.


Κάτια Ζυγούλη, Μαριάννα Γουλανδρή, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Δούκισσα Νομικού

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που νέοι άνθρωποι σαν την Μαριάννα βάζουν όλη την ενέργειά τους και τη δύναμή τους σε αυτόν τον ιερό σκοπό που για μένα είναι η ΕΛΠΙΔΑ και το «Όραμα Ελπίδας», δήλωσε ο κορυφαίος Έληνας σταρ.

Read More

And More