Μαρία Έλενα Κυριάκου: Το μήνυμα μετά την 19η θέση στη Eurovision!

Μπορεί να πήρε την 19η θέση στη φετινή Eurovision, με αξιοπρέπεια και ψηλά το κεφάλι, όμως, η Μαρία Έλενα Κυριάκου επέστρεψε στην Αθήνα και μίλησε για το μουσικό ταξίδι που έζησε.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook, ευχαρίστησε όλους όσους την βοήθησαν, την στήριξαν και την πίστεψαν…

“Ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του! Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που έλαβα μέρος σε αυτό το διαγωνισμό, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να πιστεύω πως παρόλο που δεν έφερα την επιθυμητή θέση, κατάφερα να κερδίσω την καλύτερη θέση στην καρδιά σας”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια από την Κύπρο!

Ενώ, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, ανέφερε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, όλη την ομάδα μου, τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, την Εβελίνα Τζιώρα, τον Alex Οικονόμου, την Κατερίνα Κυριακού, τον Κώστα Γαρίνη, τη Μαρία Λυραράκη, τον Δημήτρη Πέτρου για το εκπληκτικό φόρεμα, τον Κώστα Ζήση, τον Ανδρέα Χατζηπαναγή, του Έλληνες της Αυστρίας που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα, όλη την ελληνική αποστολή και τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές μας Αλέξανδρο Χατζηιωάννου και Melina Grob και τέλος το χορηγό μου app taxi.eu που ήταν δίπλα μου τόσο στη Eurovision, όσο και τώρα.
Σας ευχαριστώ όλους!”

Read More

And More