Τα πριγκιπικά εγκαίνια του καταστήματος της Μαρί Σαντάλ στη Χαβάη!

H σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, Μαρί Σαντάλ, που απολαμβάνει τώρα τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι με την οικογένειά της, λίγες μέρες πριν έκανε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος βρεφικών και παιδικών ρούχων στο Ουακίκι της Χαβάης


Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” μαζί με τους 3 γιους της, τον 10χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 6χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 4χρονο Αριστείδη-Σταύρο, βρέθηκαν στο DFS Galleria ένα από τα μεγάλυτερα κέντρα του Ουακίκι για τα εγκαίνεια του νέου της καταστήματος.

“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό το εγχείρημα. Με κάνει να νιώθω υπεύθυνη ως γυναίκα, ως μητέρα και ο σύζυγος. Είναι κάτι δικό μου και το αγαπώ” δήλωσε χαρούμενη η 42χρονη Μαρί. Ανάμεσα στους συχνούς πελάτες της είναι διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz όπως η Gwyneth Paltrow, η Jessica Alba, η Claudia Schiffer.

Εκτός από ιδιοκτήτρια των ρούχων “Marie Chantal” έχει ανακυρηχθεί από τη Vogue ως μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στον γάμο του πρίγκιπα William και ανήκει στο Πάνθεον των πιο καλοντυμένων γυναικών στον κόσμο και πήρε τον τίτλο του πιο όμορφου ανθρώπου στον κόσμο!

Read More

And More