Μαρίνα Καλογήρου: Πέθανε ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Τάσος Ζαφειρόπουλος – Γιατί έλειπε από την κηδεία;

Έφυγε από την ζωή ο διευθυντής φωτογραφίας και επί πολλά έτη συνεργάτης του Mega, Τάσος Ζαφειρόπουλος, σε ηλικία 53 ετών. Στο τελευταίο αντίο που έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στη Νέα Πεντέλη το παρών έδωσαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του όπως οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Θοδωρής Αθερίδης, Αποστόλης Τότσικας και Νάντια Κοντογεώργη. Ωστόσο, η απουσία που συζητήθηκε ήταν αυτή της Μαρίνας Καλογήρου, πρώην συντρόφου του και μητέρα του παιδιού του, που έλειπε προφανώς για προσωπικούς λόγους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σίριαλ του Alpha «Τελευταία παράσταση», με θέμα τη ζωή της Ελλης Λαμπέτη το 2009 και απέκτησαν έναν γιο. Η ηθοποιός για προσωπικούς λόγους δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του πρώην συντρόφου της, σύμφωνα με την Espresso.

Η επίσης ηθοποιός Ανατολή Αθανασιάδου, που υπήρξε σύζυγος του Τάσου Ζαφειρόπουλου δέχτηκε τα συλλυπητήρια των συναδέλφων της. Μάλιστα στις 22 Αυγούστου έγραψε το παρκάτω post:

Read More

And More