M. Zuckerberg – P. Chan: Χλιδάτο ταξίδι του μέλιτος με σκάφος στην Ιταλία!

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης πέρασαν στην Ιταλία ο ιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg με την αγαπημένη του Priscilla Chan. Το γνωστό ζευγάρι, όπως σας είχε αναφέρει στο TLIFE έφυγε μετά το γάμο του για το ταξίδι του μέλιτος στην αιώνια πόλη.
Αφού οι δυο τους θαύμασαν τα μοναδικά αξιοθέατα της Ρώμης, επισκέφτηκαν το Κολοσσιαίο, τη βασιλική του Αγίου Πέτρου και έκαναν βόλτα στα Ισπανικά Σκαλιά και την περίφημη fontana di Trevi, συνέχισαν το ταξίδι τους και σε άλλες περιοχές της Ιταλίας.

Αφού δοκίμασαν spaghetti και tiramisou, κατευθύνθηκαν προς το νότο με επόμενο προορισμό τους την περιοχή Amalfi που έχει αναδειχτεί από την Unesco ως “Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς”. Η μικρή αυτή γραφική πόλη που δεσπόζει στον ομώνυμο κόλπο, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Καμπανίας.

O Mark και η Priscilla ντυμένοι casual έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια και δεν σταμάτησαν να τραβούν φωτογραφίες τα τοπία. Ενώ, λίγο αργότερα νοίκιασαν ένα πολυτελές γιοτ και επισκέφτηκαν το νησί Capri που βρίσκεται εκεί κοντά.

Εξάλλου, ο εκατομμυριούχος Zuckerberg δεν λογαριάζει τα χρήματα όταν πρόκειται για την αγαπημένη του.
Δες φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος:

Read More

And More